(Çilek)’ten Trio: Genç fikirlerin tasarıma yansımış hali

Gençlerin fikirlerinden ilham alarak tasarladığı birbirinden inovatif ürünleriyle Çilek, yaşam alanlarına konuk olmaya devam ediyor. Gençlerin ihtiyaçları ve zevkleri sentezlenerek ortaya çıkan ‘Trio’ da bunun en güzel örneği. Trio ile şık, fonksiyonel ve esnek kullanıma uygun bir yaşam alanına sahip olan gençler, hem sağlıklı malzemelerden üretilmiş hem de dünya standartlarında bir genç odasına sahip oluyor. 

Bir genç odasının en önemli parçasının “fikir” olduğunun farkındalığıyla ürünler geliştirdiklerini söyleyen  Çilek Design Hub Direktörü Çiğdem Esra Kanberoğlu, Çilek için tasarımda bireylerin fikirlerinin önemli bir ayrıntı olduğunu söyledi.

Trio tamamen kullanıcı odaklı

Dört duvar arasına yerleştirilmiş bir odanın Çilek’in bakış açısını yansıtmadığını dile getiren Kanberoğlu, “Ürünlerimizi geliştirirken birçok gençle yüz yüze görüşüyoruz. Bu bakış açımızı Trio ürünümüze de yansıttık. Bu bağlamda gençlerin ihtiyaçları, zevkleri ve istekleri doğrultusunda ürünün tasarımını gerçekleştirdik. Aslına bakarsanız ürünün inovatif detayları, onların istek ve ihtiyaçlarından  geliyor. Tamamen kullanıcı odaklı tasarlanan Trio serisinde, gençlerin günlük yaşamını kolaylaştırıcı detaylar var. Gençler, odalarını ihtiyaçlarına göre birbirine uyumlu modüller seçerek kişiselleştirme olanağı buluyor. Örneğin; çift taraflı kullanabilen başucu ile rengini kendi tercihine göre seçebiliyor. Ya da ihtiyacına göre dolabın yanına alabileceği askı, kitaplık ve ek depolama alanlarından birini tercih ederek istediği konbini sağlayabiliyor. Bu, aynı zamanda Trio serisinde yan yana gelebilen modüller sayesinde alan ekonomisinin verimli kullanılmasına olanak sağlıyor. Her şeyin elinin altında ve kolay ulaşabilir olmasına olanak veren ve bunu destekleyen serbest kumaş cepler, projelikler ve çanta askıları gibi birçok ihtiyaca cevap veren detaylar tasarladık” dedi.

“Çocukların ve gençlerin sağlığı bizim için çok değerli”

Trio’nun gençlere bir odadan çok kendilerine ait bir dünya sunduğunu aktaran Kanberoğlu, “Gençler Trio’yu hayatlarına kolayca ayak uyduracak yeniliklere sahip bir yaşam alanı ve onlar gibi hareketli ve değişken olması nedeniyle tercih ediyor. Gençler için teknoloji, artık hayatlarının bir parçası. Bu farkındalıkla da biz, onlar için teknolojik ürünlerini şarj edebileceği usb portlarını ürünlerimize adapte ettik. Bu da gençlerin 3’lü prizlerden kurtulup daha güvenli ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamakta ve onların ilgisini çekmekte. Hijyene, güvenliğe ve kaliteye tüm ürünlerimizde olduğu gibi bu serimizde de dikkat ettik. Çocukların ve gençlerin sağlığını düşünerek dünya standartlarında en az formaldehit oranına sahip E0 sertifikalı malzemeler kullanmaktayız. Seride kullanılan tüm tekstil malzemeleri yıkanabilir veya silinebilir özelliktedir.”

Çocuklarının gözünden bakmak isteyen tüm ailelerin bu ürünü rahatlıkla tercih edebileceğini söyleyen Kanberoğlu, gençlerin tüm beklentilerini tek bir odada bulmasına imkan sağlayan bu serinin; konfor, kişiselleştirme, esneklik, teknoloji, uyum gibi birçok detaya hakim olduğunu söyledi.

Detaylı bilgi için: www.cilek.com