(BRAAS), 40. İSTANBUL YAPI FUARI’nda en yeni ürünlerini tanıttı…

Braas, 23-27 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenen 40. İstanbul Yapı Fuarı’nda, inovatif kimliği ile tüm ürün gruplarında geliştirdiği en yeni ürünleri; dayanıklı, konforlu, estetik ve enerji üreten çatılar konseptlerine vurgu yaparak ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Özellikle enerjinin verimli kullanılmasına odaklanan Braas Çatı Sistemleri, İstanbul Yapı Fuarı’nın 40. yılında yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile büyük ilgi topladı.  Bir Braas inovasyonu olan Evolution Innotech sayesinde üç devrimsel yenilik tek bir çatı altında toplanıyor: “Zırhlı koruma”, “Su itici yüzey”, yüksek renk şiddeti ve pürüzsüz yüzeyle sağlanan “Sürdürülebilir estetik performans”.

Evolution Innotech, Braas Çatı Sistemleri’nin yoğun Ar-Ge çalışmaları sonunda geliştirdiği, çimentolu kiremit üretim teknolojisinde gerçek bir devrim olarak ifade edilen ve günümüzde ulaşılabilen en üstün kiremit yüzey kaplama teknolojisi. Braas’ın Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye’deki tüketicilerine sunduğu Evolution Innotech sayesinde Braas kiremidin yüzeyi, “ColourFUSION – Ergitmeli kaynaştırma tekniği” ile gövdeyle bütünleşik, sağlam bir yapıya kavuşuyor ve çatı, zorlu çevre koşullarına (yağmur, kar, don vb.)  karşı bir zırh gibi korunuyor. Böylece kiremidin estetik ve fiziksel performansı artırılarak çevresel etkilere karşı daha güçlü ve daha dayanıklı hale getiriliyor. Zırhlı yüzey sayesinde kiremit, suyu yüzeyinden iterek bünyesine almıyor ve böylece yüzey aşınma direnci maksimuma çıkıyor. Evolution Innotech üretim teknolojisinde kullanılan ColourFusion tekniği ve yoğun teknolojik pigmentler sayesinde kiremit, daha doygun, daha canlı renklere sahip oluyor ve renk şiddeti performansını daha uzun süre koruyabiliyor. Evolution Innotech ile üretilen kiremitler, diğer kiremitlere göre daha pürüzsüz ve daha az toz tutan bir yüzeye sahip oluyor. Böylece kiremit, yağışla beraber kendi kendine daha iyi temizleniyor, kirlenme ve yosunlaşmaya karşı artırılmış bir korumaya sahip oluyor. Evolution Innotech ile Braas çatılar yaşıtlarından daha genç görünüyor.

  1. İstanbul Yapı Fuarı’nda Braas Çatı Sistemleri standını ziyaret edenler, Evolution Innotech ve diğer gelişmiş yüzey kaplama teknolojileri ile üretilmiş kiremitleri yakından görme fırsatını elde ettiler. “Çatı sistemi” kavramının öncü ve lider markası olarak Braas, su yalıtımlarından rüzgar klipslerine, yüksek mukavemetli ısı yalıtım çözümlerinden labirent havalandırma kanallarına sahip mahya bantları ve çatı kaplama levhası Roofboard’a kadar hemen tüm ürün gruplarındaki güncel ürün ve inovasyonlarını ziyaretçileri ile buluşturdu.
Daniş Navaro

Braas Çatı Sistemleri Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Dr. Daniş Navaro, Braas için “inovasyon” ve “sistem” kavramlarının çok önemli olduğunu ve tüm dünyada inovasyonu temel strateji olarak benimsediklerini vurgulayarak, sadece eğimli çatılar üzerinde çalışan, çimentolu ve toprak kiremitte dünya lideri Braas’ın Türkiye’deki tüketicilerine Avrupa’daki teknoloji ve trendlerle eş zamanlı ürün ve çözümler sunduğunu ifade etti. Navaro, “Evolution Innotech ile birlikte çimentolu kiremit üretim teknolojisinde devrim niteliğinde yeni bir teknolojiye geçildiğini ifade ederek, Evolution Innotech, Braas kiremidi pazarda iki nesil öne geçirecek ve Braas’ın tüketicilerin gözündeki ayrıcalıklı konumunu daha da pekiştirecek bir atılımdır” dedi.


Braas Çatı Sistemleri:
Merkezi Almanya’da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Braas Monier Building Grup, 37 ülkede 100’ den fazla üretim tesisi ve yaklaşık 7735 çalışanı ile sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye’de Braas markası ile 1998’den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36.000 m2 alan üzerine kurulu Gebze tesisleri; tam otomasyonlu üretim tekniği, farklı renk, doku ve yüzey uygulama teknikleri ile dünyanın en teknolojik kiremit fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.

İnovatif ürünleri ile Türkiye’de birçok ilke imza atan ve yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren Braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.

Türkiye’de “Çatı Sistemleri” kavramının öncü ve lider markası olan Braas, çatıyı bir bütün olarak ele alıyor. Braas Çatı Sistemleri, tüketicilerine her ayrıntısı titizlikle ve en kaliteli ürünler kullanılarak çözülmüş; dayanıklı, konforlu, estetik ve enerji üreten çatılar sunuyor.

Detaylı bilgi için: http://www.braas.com.tr