“bi_özet gayrimenkul” İKİNCİ sayısı için hazırlanıyor!

Tüketiciyi bilinçlendirmeye ve üreticiyi nitelikli üretime teşvik etmeye yönelik bir sosyal sorumluluk projesi olarak yola çıkan ve ilk sayısı Nisan ayında DÜNYA gazetesinin okurlarıyla buluşan bi_özet gayrimenkul gazetesinin ikinci sayısı için hazırlıklar sürüyor.

Uzmanlardan sektör değerlendirmeleri ve görüşlerle beslenen zengin içeriği ile okuyucusuna güvenilir bilgi sunmayı amaçlayan ve üç ayda bir yayınlanan bi_özet gayrimenkul 21 Haziran’da çıkacak ikinci sayısında yazlık konutlara, devre mülklere, turizm yapılarına odaklanıyor.

bi_özet gayrimenkul gazetesinin ikinci sayısında da Engin Başaran, Ersun Bayraktaroğlu, Banu Binat, Ayşe Hasol, Halil İmamoğlu, Erdem Kaşıkçıoğlu, Umut Saçan ve Makbule Yönel Maya; tüketici hakları, vergi, marka iletişimi, akılcı binalar, sağlıklı yapılar, yaşam alanlarında güvenlik gibi konular üzerine köşe yazıları ile yer alacak.

bi_özet gayrimenkul’de köşe yazıları, özel bölümler ve haberler ve söyleşilerin yanı sıra ürün ve proje tanıtımları da bulunuyor.

Binat İletişim&Danışmanlık tarafından yayına hazırlanan bi_özet gayrimenkul DÜNYA gazetesiyle birlikte yıl içinde 4 kez dağıtılıyor. Ayrıca, bi_özet gayrimenkul gazetesine bi-ozet.com üzerinden de ulaşmak mümkün.