(STİL44)’den NATUR Serisi

Ahşap ve seramikle bütünleşmiş tamamen el yapımı ürünlerden oluşan Stil44 Natur serisi, özgün tasarımları ile dekorasyona yeni bir soluk getiriyor …

Geniş bir ürün çeşitliliği olan Natur Serisinde, aynadan vazoya, sehpadan, duvar tabağına, karolardan, dresuara , banyo lavabosundan, tabure ve duvar tabağına kadar pek çok seçenek yer alıyor. Hepsi el işi olan bu ürünler kişinin dilediği boyutlarda da üretilip hazırlanabiliyor.

Slogan olarak “Binyılların Mirası”nı kullanan Stil44, dünya ve insan için olmazsa olmaz dört maddenin; yani toprak, su, ateş ve havanın birleşmesine insan eli değerek oluşturulan seramik sanatının binyılların ötesinden günümüze, bugünden de geleceğe armağan olduğunu vurguluyor ve özgün ürünlerini bu felsefe ile yaratıyor.

This slideshow requires JavaScript.

Stil44, seramik sanatının herkes için ulaşılabilir olmasını ilke edinmiş.

Dekorasyonda kimlik oluşturmaya yönelik tasarım çalışmaları ile kişiye, firma kimliğine ve talebe özel üretim yapabilme esnekliğine sahip olan firma, yarattığı markayı yeni koleksiyonlar ile her gün daha yukarı taşımayı hedefliyor.


Step Mimarlık:
Step Mimarlık 1992 yılında Mimar Ayşe Elçi tarafından İstanbul’da kurulmuştur ve 1999 yılından bugüne İzmir’de Step Collection markası ile dekoratif seramik üretimi yapmaktadır. Binyılların mirası seramik sanatını, günümüz modern yaklaşımıyla buluşturan Step Collection, özgün tasarımları ve yüksek kaliteli üretim anlayışıyla pek çok projede başarıyla yer almıştır.
Step Mimarlık , 2016 yılında ‘stil44’ markası ile ahşap ve seramiği buluşturarak, mobilya sektörüne özgün ürünler tasarlamaya başlamıştır. Seramik sanatının herkes için ulaşılabilir olmasını ilke edinerek hazırladığı koleksiyonunda; tamamı konusunda eğitim görmüş tecrübeli ekibi ile mobilya aksesuarlarının yanı sıra, elişi seramik karolar, lavabolar ve duvar panoları ile pek çok özgün tasarıma imza atmakta, hem yurt içi hem yurt dışı pazarında çalışmalarına devam etmektedir.
Her yıl yenilediğimiz koleksiyonumuz ile dekorasyon ve yapı sektörüne, özgün tasarımlarımız ve tamamı el işi ürünlerimiz ile hizmet vermekteyiz.
Dekorasyon, hediyelik ve cash&carry mobilya seçenekleri ile çeşitlendirilen ürün gamı, tüm dekorasyon ihtiyaçlarınızı karşılamak için özel olarak tasarlanmaktadır.
Ürünlerimiz, başarılı tasarım ekibimiz tarafından tasarlanarak, el yapımı özenli bir işçilik ile üretilmekte, kalite kontrolü ve her bir üretim için hazırlanan farklı ambalaj ve etiketleme sistemi ile satışa sunulmaktadır.
Koleksiyonumuz, dekorasyon lideri zincir mağazalar, aksesuar satışı yapan butik mağazalar, büyük mobilya mağazaları ve e-ticaret sitelerinde, satışa sunulmaktadır.
Elişi seramik karolar, lavabolar ve duvar panolarımız HoReCamüşterileri, inşaat firmaları, mimarlar, iç mimarlar ve dekoratörler için mükemmel bir çözüm sunmaktadır. www.stil44.com