(Milliyetemlak.com)’un ENDEKS sonuçlarına göre EMLAKTA EN ÇOK KAZANDIRAN bölgeler…

Türkiye’nin ilk emlak portalı Milliyetemlak.com’un EN’deks sonuçlarına göre, yılın 2. yarısında emlakta en çok kazandıracak noktalar; İstanbul’da Hadımköy, Kemerburgaz, Çatalca, Polonezköy ve Beykoz olacak. İstanbul dışında öne çıkan diğer gözde şehirler ise Çanakkale, Gebze, İzmir ve Yalova…

Milliyetemlak.com’un EN’deks sonuçlarına göre yılın 2. yarısında 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havaalanı yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla İstanbul, emlak sektörünün en çok kazandıran ili olmayı sürdürecek. Bu projeler dolayısıyla İstanbul’da özellikle Hadımköy, Kemerburgaz, Çatalca, Polonezköy ve Beykoz’un yanı sıra Arnavutköy, Sarıyer, Bahçeköy, Uskumruköy, Riva, Alemdağ ve Sancaktepe bölgelerine olan talep artacak. Çanakkale’nin Lapseki ilçesi Şekerkaya mevkiiyle Gelibolu İlçesi Sütlüce mevkii arasında yapılacak köprü projesi nedeniyle başlayan hareketlilik devam edecek. Sanayi alanlarında ise Kınalı, Hadımköy, Gebze Pelitli, Orhangazi ve Altınova öne çıkan bölgeler.

İzmir ve Ankara’da hangi noktalar değerlenecek?

İstanbul-İzmir otoyolunun tamamlanmasının ardından İzmir’deki emlak piyasası daha da canlanacak. Özellikle otoban bağlantı noktalarının yoğun olduğu Bornova, Altındağ ve Çamdibi bölgeleri değer kazanacak. Başkent Ankara ise artan nüfusu ile özellikle arsa yatırımcıları için dikkat çekici bir lokasyon. Ankara’da özellikle Yapracık, Susuz ve Dodurga’nın çevre yolu dışında kalan bölgeleri en değerli yatırım bölgeleri olacak.

Müge Seymen: “Sektör yılın 2. yarısında daha da canlanacak

Milliyetemlak.com EN’deks sonuçlarını ve ülke yatırımlarını baz alarak yılın 2. yarısında emlak sektörünün daha da hareketleneceğini vurgulayan Milliyetemlak.com Genel Müdürü Müge Seymen; “Otoyol, köprü, metro, havaalanı gibi yatırımlar yatırım bölgelerinde bulunan il, ilçe ve semtler için önemli fırsatlar yaratıyor. Bunlara ek olarak nüfus artışının fazla olduğu bölgeler de önemli bir potansiyeli barındırıyor. Yatırımlarla İstanbul, Ankara, İzmir, Gebze, Yalova, Çanakkale, Bursa gibi bölgelerde özellikle arsa talepleri artıyor, yılın ikinci yarısından itibaren bu artış daha da ivme kazanarak devam edecek” dedi.


Milliyetemlak.com Hakkında

Türkiye’nin ilk emlak sitesi Milliyetemlak.com, en güncel ve güvenilir ilanları, sektöre dair tüm haberleri, inşaat firmalarını ve projeleri bir arada sunuyor. 2005 yılında yola çıkan ve 11 yıldır kesintisiz hizmet veren platform, ayda 5 milyondan fazla online kullanıcı tarafından ziyaret ediliyor ve 50 milyondan fazla sayfası görüntüleniyor. Hem mobil, hem masaüstü versiyonlarıyla kullanıcılarının aradıkları ilana hızla ve kolayca ulaşmalarını sağlayan Milliyetemlak.com’un ziyaretlerinin yüzde 60’ından fazlası cep telefonu ve tabletlerden gerçekleştiriliyor.