(addresistanbul)’a YAZ geldi!

Dünyanın en ünlü tasarımlarını tek çatı altında birleştiren addresistanbul’da yaz havası yaşanıyor. Addresistanbul’da yer alan dünyaca ünlü tasarımcıların çizgilerini taşıyan bahçe oturma grupları, hasır ürünler, rengarenk puflar ile yazın enerjisini evinize taşıyabilirsiniz.

addresistanbul tasarımı, konforu, enerjiyi ve sadeliği birleştiren binlerce ürüne ev sahipliği yapıyor. Yazın neşesini ve dinamikliğini yaşatacak kombinler ile evinizde, bahçenizde ve iş yerlerinizde fark yaratabilirsiniz.

Yaşam alanlarınızda yazı yaşayın  

Soft ama bir o kadar da sıcak renklerden hoşlananlar için Caneine’ın Conic koleksiyonunda yer alan oturma grubu, açık alanlara şık bir yorum katmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Kettal’ın doğayla uyumlu Maia Koleksiyonu da zarafet ve hafifliği bir araya getirmek isteyenlerin tercihi olacak. Tasarım dokumalar ve pastel renklerle donatılmış koleksiyonun en dikkat çekici parçası olan modern salıncaklar, bahçede huzurlu yaz akşamlarını çağrıştırıyor.

Bahçesinde renkli ürünleri kullanmayı sevenler için yeni başlangıçları müjdeleyen ve heyecan veren sıcak tonları tasarımlarına katan  Patricia Urquiola’nın Moroso için tasarladığı Tropicalia, bahçesine tropik hava katmak isteyenleri bekliyor.

Tommy Bahama Outdoor’un  Ocean Club Pacifica Koleksiyonu da sıcağa ve soğuğa dayanıklı örgüsü ve kumaşlarıyla bahçe ve havuz kenarı için ideal.. Enerjik renklerle hareketlendirilen tasarımlar, evine tam bir yaz havası taşımak isteyenler için addresistanbul’da…