(bi_özet) BİRİNCİ YAŞINI Yapı Fuarı’nda Kariyer Etkinliği ile Kutluyor!

 

Pazarlama iletişimini mimar, mühendis, müteahhit, işveren, yatırımcı, akademisyen,  yapı malzemesi üreticileri ve bu alanda çalışan iletişim, reklam, medya planlama ve dijital hizmet ajanslarları ile birlikte tartışarak sektörün beklentilerine cevap arayan bi_özet.com,  birinci yaşını, sektördeki özneleri bir araya getirerek, birikimlerini paylaşacakları bir toplantı dizisinin ilki olan Kariyer etkinliği ile kutluyor.

Mimarlık Fakültesi’nden mezun olup sektörün farklı alanlarında uzmanlaşmış 6 ismin; mimari fotoğrafçı Cemal Emden, PAB Mimarlık’ın kurucuları Pınar Gökbayrak ve Burçin Yıldırım, Herkes İçin Mimarlık’ın üyesi Emre Gündoğdu,  Seranit Grup’un Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Uçak ve ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdür’ü Burcu Başer’in konuşmacı olarak yer alacağı , Binat&İletişim Danışmanlık’tan Neslihan Şık’ın moderatörlüğünü yapacağı bi_özet Yapı Sektörü İletişim Toplantıları I Kariyer, 13 Mayıs Cuma günü Yapı Fuarı’nda seminer alanında 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek. ITE Turkey ve Yem Fuarcılık’ın desteği ve Yapı Fuarı İstanbul 2016’nın sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte, mimarlık öğrencilerinin mezun olduktan sonra hangi alanlarda kariyer yapabilecekleri konusunun ele alınacağı ve sadece davetlilerin konuşacağı bir toplantıdan çok, öğrencilerin ve özellikle genç mimarların da katılacağı interaktif bir forum düzenlenecek.

Sektörün geleceğini oluşturacak olan mimarlık öğrencileri ve farklı kariyer arayışındaki mezun genç profesyoneller için kariyerlerine yön vermek açısından kaçırılmaması gereken etkinliğe, tecrübelerini ve sorularını paylaşmak isteyen herkes katılabilir.

Kariyer_Afis-2

 

 bi_özet Hakkında;

 Yapı, mekan ve diğer bileşenler yapı sektörünün nesnesi olarak bir uyum içerisinde yaşam alanlarımızı oluşturur. Sektörün özneleri ise  mimar, tasarımcı, karar verici, işveren, müteahhit, yüklenici, malzeme üreticisi, yatırımcı, STK, üniversiteler, iletişim ve reklam ajansları, medya planlama şirketleri, yayınlar ve tüm bu alanlardaki kurum ve kuruluşlara hizmet sağlayan firmalardır. bi_özet sektörün bütün öznelerine eşit mesafede hizmet eden, profesyonellere yönelik bir iletişim platformudur.

 Sektördeki yenilikler, gelişmeler, etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri hakkında her şey burada diğer profesyonellerle paylaşılmaktadır. Rakibinizin ne yaptığını izleyeceğiniz gibi, sektörün gidişatı, trendleri, beklentileri hakkında fikir sahibi olarak kendiniz ile ilgili paylaşımları da yönlendirebilirsiniz.

 Yapı sektörünün özneleri arasında pazarlama iletişimi için profesyonellere yönelik geliştirilmiş olan [bi_özet] Binat İletişim & Danışmanlık tarafından yayınlanmaktadır.

Bu yayın, şirket kurucusu ve ekibinin, 20 yıllık sektörel iletişim ve yayıncılık deneyiminin bir ürünüdür.

 bi_özet için; https://biozetdotcom.wpcomstaging.com

 Binat&İletişim ve Danışmanlık Hakkında;

Yapı sektöründe profesyoneller arasında pazarlama ve iletişim danışmanlığı veren ve bu iletişimi destekleyen yaratıcı pazarlama stratejileri, çözümler üreten Binat İletişim ve Danışmanlık Banu Binat tarafından mimarlık ve tasarım ortamına yönelik iletişim çözümleri üreten ilk şirket olarak 2009 yılında kurulmuştur.

2000 yılında Türkiye’nin yapı sektörüne odaklanan ilk portalı olan Arkitera.com’un ve Arkitera Mimarlık Merkezi’nin de kurucu ortağı olan Banu Binat mimarlık ve tasarım dünyasında, sanal ortamda yeni mecra ve iş modelleri yaratılması, izleyici kitlesi oluşturulması konusundaki deneyimlerini, ekibe katılan mimar ve tasarımcılarla birleştirmiştir.

Yaptığı her işin mimarlık kültürüne ve yaşanan fiziksel çevreye katkısı olması, aynı zamanda toplumda bu konuda farkındalık yaratılması Binat İletişim ve Danışmanlık’ın öncelikli hedefidir. Şirket, medya planından, profesyonellere yönelik reklam tasarımlarına, fikirden, hizmete, basılı & dijital yayın, sosyal medya, pazar araştırması ve etkinliklere kadar pek çok alanda hizmet vermektedir.

Binat&İletişim ve Danışmanlığa dair ayrıntılı bilgi için; http://binatdanismanlik.com

 

 

YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD Hakkında:

 

39 yıldır Türk Yapı Sektörü ve Bölgenin En Büyük Buluşmaları

YEM Fuarcılık A.Ş.; ITE Turkey’i oluşturan şirketlerden biri olarak Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i düzenlemektedir. YEM Fuarcılık 39 yıllık tecrübesini, 20 ülkede 32 ofisle dünya çapında yılda 240 fuar ve konferans düzenleyen, küresel bir ağa sahip ITE Group Plc.’nin sağladığı güçlü küresel ağ ile birleştirerek, fuar katılımcılarına ve sektöre yeni iş fırsatları yaratılmasına katkıda bulunuyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild, Türkiye ekonomisinin odağında yer alan üç büyük kent; İstanbul, Ankara ve İzmir’de, Türkiye’nin ve bölgelerinin lider fuarlarını oluşturuyor. Ulusal ve uluslararası alanda güvenilir bir marka olan fuarlar, her geçen yıl büyüyerek, sektöre sağlanan faydayı artırmayı başarıyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild sektöre yeni ihracat kapıları açıyor, yeni işbirlikleri ve satınalmalar için fırsatlar yaratıyor. Türk yapı sektörünü uluslararası arenada da temsil eden Yapı Fuarları – Turkeybuild, yıl boyunca yerli yabancı ortalama 180.000 ziyaretçiyi buluşturuyor. Bu kapsamda ülkedeki en büyük yapı buluşması olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşıyor. YEM Fuarcılık Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği – Türkiye İMSAD üyesidir.

Daha fazla bilgi için: www.yapifuari.com.tr

 

 

ITE Turkey Hakkında;

 

ITE Turkey, uluslararası fuarcılık şirketi ITE Group’un Türkiye ofisidir. Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuar organizasyonları düzenleyen ITE Turkey, YEM Fuarcılık, EUF – E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri, Ekin Fuar, Platform Uluslararası Fuarcılık ve TF Fuarcılık şirketlerinden oluşmaktadır.

Yapı, turizm, kozmetik, gıda, moda, enerji, ambalaj, su ve atıksu arıtma teknolojileri, iş ve inşaat makineleri, raylı sistemler ve lojistik sektörlerinde Türkiye’nin lider fuarlarını düzenleyen ITE Turkey gücünü, Türkiye ve bölgedeki deneyiminin yanı sıra grup şirketleri arasında yer aldığı ITE Group’un küresel ağından alıyor. 20 ülkede 32 ofisi, 1.000’i aşkın deneyimli personeliyle dünya çapında yılda 240’ı aşkın fuar ve konferans düzenleyen ITE Group Plc.’nin Türkiye ofisi olan ITE Turkey, fuarcılık sektöründeki güçlü küresel ağını, içinde yer aldığı her bir sektöre aktararak, düzenlediği fuarlarda yeni iş, işbirliği ve satınalma fırsatları yaratıyor, bu sektörlerin gelişmesine katkıda bulunuyor. www.ite-turkey.com