(Piyalepaşa) İstanbul’ CITYSCAPE Turkey’de

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Cityscape Turkey’de H01 numaralı stantta yerini aldı. Beyoğlu’nun merkezinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape Turkey’de yatırımcılarla bir araya geldi.

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 800 milyon Dolar’lık yatırımla Beyoğlu’nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cityscape Turkey fuarında yatırımcılarla buluştu.

Piyalepaşa İstanbul, stantta yer alan mobil hologram ile Arapça, Türkçe ve İngilizce olmak üzere 3 farklı dilde teknoloji ve hikayenin iç içe başarıyla kurgulandığı bir sunumla tanıtıldı.1458121680_Piyalepasa_Istanbul_gorsel_2

Cityscape Turkey’e özel avantajlı satış kampanyası ile İstanbul’un merkezinde ev sahibi olma fırsatı

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, gayrimenkul sektörü için önemli bir fuara Türkiye’nin ev sahipliği yapmasından mutluluk duyduklarını belirterek, “Piyalepaşa Gayrimenkul olarak, 60 yıllık Polat tecrübesini Piyalepaşa İstanbul’a yansıtıyor ve İstanbul’un en eski, tarihi ve merkezi semtlerinden Piyalepaşa’da bölgenin tarihi dokusuna uyum sağlayan bir proje hayata geçiriyoruz. İstanbul’un kalbinde yer alan Piyalepaşa İstanbul, karma kullanım projesi olması sebebiyle sahiplerine ve yatırımcılarına yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Projemizi benzerlerinden ayrıştıran Alışveriş Sokağı’mız tamamlandığında, sadece bölgenin değil Beyoğlu’nun ve İstanbul’un da yeni bir cazibe merkezi olacak” dedi ve ödeme seçeneklerine yönelik şunlara değindi: “Stratejik olarak birçok noktaya yakınlığıyla öne çıkan projemizde uzun vadeli ödeme seçenekleri ve Cityscape Turkey’e özel avantajlı satış kampanyasında ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 peşin, kalan yüzde 0,89 sabit faiz olanağı ile 120 aya varan vade imkanı sağlıyoruz. Banka kredisi kullanmak istemeyenler için yüzde 35 peşinatla 24 ay, yüzde 50 peşinatla ise 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuyoruz.”

Kaan Yücel
Kaan Yücel

Şehrin kalbinde, Beyoğlu’nda

Şehrin kalbinde hayat bulan Piyalepaşa İstanbul, ulaşım açısından da merkezi konumda yer alıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.

Daha fazla bilgi için: www.piyalepasa.com.tr


 

Piyalepaşa İstanbul hakkında

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul; konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlandı. Yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piyalepaşa İstanbul’da ihtiyaç ve beklentilerine 55 m²’den 207 m²’ye, stüdyodan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL’den başlıyor. Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise konut sahiplerinin en büyük sorununa çözüm üretecek. Piyalepaşa İstanbul’da yaşamın 2018’de başlaması hedefleniyor.

Piyalepaşa İstanbul, 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ile ulusal ve uluslararası 120 mağazasıyla İstanbulluların yeni alışveriş merkezi olmaya aday. Proje içerisindeki 2 katlı alışveriş sokağında mağazaların yanı sıra; 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunuyor. Alışveriş sokağı ile İstanbulluları şehre ve sokağa geri çağıracak ‘yaşayan’ bir mahalle dokusu hayaliyle proje hayat buluyor. Kurgulanan bu konseptle, sokaktaki alışveriş ve semt kültürü Piyalepaşa İstanbul’da yeniden canlanacak.

Projenin 3 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında; fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok imkân yer alıyor. Çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunan proje, yüzde 48 yeşil alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunuyor.