(Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu), 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı. Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, tüketici alışkanlıkları ve beklentilerine uygun teknolojiyle üretilen en yeni tasarımlarını, UNICERA’da tanıttı. Fuardaki 1000 m2’ye yakın standında 2016 yeniliklerini paylaşan VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı. VitrA’nın yeni banyo koleksiyonunda işlevsel, erişilebilir, kişiselleştirilmiş konfor ve duyulara daha fazla hitap eden renkli tasarımlar ilgi odağı oldu. Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı standı incelerken özellikle, yeni müşteri deneyimi VitreAlity’e ilgi gösterdi. VitrA’nın trendlere öncülük edecek 2016 koleksiyonu, sıcaklığıyla mekânları ısıtacak şık karoları ve sade ve zamansız tasarımlarıyla mekânları yeniden şekillendirmeye hazırlanıyor.

VitrA’dan, hayatı kolaylaştıracak yenilikler!

VitrA’nın standında bu sene fonksiyonellik ve tasarım odaklı ürünler ağırlıktaydı. Renkli tasarımları fonksiyonellikle bir araya getiren D-Lightserisinde bulunan VitrAfresh ve Rim-ex klozetler, banyolarda maksimum hijyen sağlıyor. İhtiyaçlara özel çözümler sunan Cosey kompakt ünite, temizliği kolay hijyenik akrilik zemini ve ergonomik tasarımıyla banyo deneyimini kolaylaştırıyor. VitrA masajlı duş sistemlerinin en yenileri, şelale su akışıyla Shake, kolay temizlenebilir cam gövdesiyle Wake ve raf opsiyonu sunan Take, keyif ve konforu bir arada sunuyor. VitrA’nın zamana meydan okuyan serileri, ödüllü NOA grubu tasarımı Metropole, ünlü Fransız Christophe Pillet tasarımı Memoria Black ve yenilikçi ve başarılı endüstriyel tasarımcılardan Ross Lovegrove’un tasarımı İstanbul ise, dikkat çeken seriler arasındaydı.

İlham veren seramikler

Kullanıcılarının kişiliğini ve zevklerini yansıtan yaşam alanlarını tasarlarken özgürce hayal etmek gerektiğine inanan VitrA’nın “Özgün ve Modern”, “Şık ve Sıcak” ve ”Sade ve Zamansız” başlıkları altında sunulan özgün serilerin arasında, mermeri yeniden yorumlayan, porselen ve ahşap dokusunu yansıtan seramikler dikkat çekti. Profesyonellere de çözüm getiren VitrA, 1000 x 3000 cm boyutundaki Laminam ile 30×60, 40×80 ve 80×80 ebatlarındaki mermer veya ahşap görünümündeki yeni seramik koleksiyonlarını UNICERA’da ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Artema’dan çevre dostu tasarımlar

Yaşam alanlarına değer katan Artema, cesur ve keskin çizgilere sahip Memoria ve Brava ile yeniliklerden korkmayanları hedefliyor. Fonksiyon ve estetikten vazgeçmeyenlere, evin her alanında kullanılabilen X-Line ve Z-Line bataryalarını sunuyor. Yeni sensör teknolojisiyle çalışan, su tasarruflu, fotoselli Aquasee bataryalarla, tüketicileri doğayı korumaya davet ediyor.eczacibasi-yapi-urunleri-grubu-brvitra-1