Kerim Çarmıklı’nın “Picks by Pros” seçimleri, yeni yılda evlerinde değişim yapmak isteyenlere ilham kaynağı oluyor.

Crate and Barrel’ın Türkiye’nin önde gelen mimar ve tasarımcıları ile gerçekleştirdiği “Picks by Pros” projesi, Ocak ayında Türk iç mimari ve mobilya tasarımının yeni kuşak temsilcilerinden Kerim Çarmıklı’yı ağırlıyor. Her ay farklı tarz ve uzmanlıktaki isimlerin seçimlerine yer verilen proje kapsamında, Kerim Çarmıklı’nın seçimleri 7 Ocak Perşembe günü Crate and Barrel Zorlu Center mağazasında gerçekleştirilen davet ile tanıtıldı.

Çalışmalarında klasik tarzın vazgeçilmez öğelerini, modern ve teknik stillerle sentezleyen Kerim Çarmıklı’nın geleneksel ve moderni birleştiren seçimlerinde, bej ve kahverengi tonlarının öne çıktığı toprak renklerinin yanı sıra geometrik formlar dikkat çekti.

Kerim Çarmıklı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete sanat, tasarım, iş ve cemiyet dünyasından Siren Ertan, Banu Çarmıklı, Gökhan Çarmıklı, Mina Başaran, Süleyman Kosif, Cihan Şensözlü ve Timur Kunt gibi isimler katıldı.

‘Picks by Pros’ projesi kapsamında Kerim Çarmıklı’nın seçimleri, 01 – 31 Ocak tarihleri arasında Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresinde yaşam alanları için ilham kaynağı oluyor.

Proje kapsamında, ‘Picks by Pros’ etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise TOÇEV’e bağışlanıyor.


Crate and Barrel Hakkında:
Kurulduğu 1962 yılından beri Avrupa ve Amerika’da atölye ve üreticilerden oluşan geniş bir tedarikçi ağına sahip olan Crate and Barrel, modern ev tasarım ürünlerini; özenli ve özgün bir şekilde sunarak müşterilerine ilham veren dünya çapında bir markadır. 52 yıllık global tecrübesiyle Crate and Barrel, dekorasyon ve ev aksesuarı sektörünün öncü markası olarak, müşterilerine benzersiz müşteri deneyimi sunmaktadır.