Avrupa’nın otel tasarım, geliştirme ve mimari topluluğu için öncü bir etkinlik olan Sleep, Avrupalı tasarım öğrencilerini, “Wonder Tale” temasını yansıtmayı amaçlayan yenilikçi konsept imajlar üretmeye ve bunları Pinterest aracılığıyla paylaşmaya davet ediyor. Kazananlarının 24 ve 25 Kasım’da Sleep’te sergileneceği tasarımları, konaklama tasarımı profesyonelleri tarafından değerlendirilecek.
Konusunun ve teslim detaylarının tüm metninin Sleep’in web sitesinde bulunabileceği yarışma, öğrencileri peri masallarının özü ve dünyanın farklı yerlerinden folklor hikayelerini kendi hikayeleriyle harmanlayarak, algı ve normlarla oynayarak misafirleri etkileyecek otel odalarının imajlarını üretmeye davet ediyor.
Katılımcıların bitmiş tasarımlarının linkini ‘Sleep Wonder Tale’ başlığıyla ve #WonderTale etiketiyle @sleepevent’e tweet atarak paylaşmaları ve imajların aynı zamanda 300dpi tif veya jpeg formatında, A1 (841×594) çıktıya uygun şekilde de bulunması gerekiyor.
Yarışmaya katılım için son tarih 5 Ekim 2015 olup, tasarımlar Sleep etkinliğinden önce aralarında,
Andrew Linwood, Areen Design
Anita Rosato, Anita Rosato Interior Design
Mat Dalby, THE STUDIO, Harrods
Oliver Heath, Oliver Heath Studio
Shaun Clarkson, Shaun Clarkson ID,
gibi isimler bulunan Sleep Set tasarım profesyonelleri tarafından değerlendirilecek. Son elemeye kalan adaylar 25 Kasım’da Londra Ticari Tasarım Merkezi’nde gerçekleşecek olan Sleep 2015’e katılmaya davet edilecekler.