(Bosch) akülü bahçe makası Ciso ile bahçelerinizi güzelleştirin

Bosch Bahçe Aletleri, dünyanın ilk entegre lityum-iyon akülü bahçe makası Ciso ile  bahçede en büyük yardımcılarınızdan birisi olmayı hedefliyor. Ciso Kablosuz Bahçe Makası, tek düğme ile uzayan filizleri ve dalları pratik bir şekilde kesmeye olanak sağlıyor. Ciso, çapı 14 milimetreye kadar olan dalları ve filizleri kolay ve temiz bir şekilde keser, el makasıyla yapılan kesimlerde ortaya çıkan fiziki efor ve zaman kaybını önler. Kablosuz olarak tasarlanan bahçe makası çiçeklerin, çalıların ve meyve ağaçlarının bakımı için de ideal bir alettir.

 

Patentli bıçak sistemi ile kusursuz ve güvenli kesim

Bosch Ciso Kablosuz Makas’taki yenilikçi anahtar sistemi, saniye başına bir kesim kapasitesiyle bahçe işlerinin hızlı yapılmasını sağlar. Aleti kullanıma hazır hale getirmek için yapılması gereken tek şey, tetikleyici anahtarı bekleme pozisyonundan çıkarmaktır. Geliştirilen patentli bıçak sistemi ‘Power Blade System’ mükemmel ve güvenli bir kesim sağlar. Maksimum güvenlik için, aletin kesim sistemi kenarları keskin olmayan bir bıçaktan ve arka tarafa yerleştirilmiş hareketli bir kanattan oluşmuştur. Güvenlik anahtarı, istenmeyen kesikleri önler. Kesim sistemini yenisiyle değiştirmek için tek yapılması gereken vidayı sökmektir.

Ciso: küçük, hafif ve her an kullanıma hazır

Ciso 3.6V lityum-iyon aküsüyle sadece 590 gram ağırlığa sahiptir. Küçük ve hafif olduğu için farklı alanlarda rahat çalışma ortamına izin verir. Kompakt tasarımı sayesinde, bahçe işlerini sevenler, kuytu yerlere gizlenmiş filizlere bile kolayca ulaşabilirler. Ergonomik sapı; el, kol ve omuzu koruyacak şekilde tasarlandığı için kullanımı çok kolaydır.

Kablosuz makasın aküsünü çıkarmak, bir telefonun bataryasını çıkarmak kadar kolaydır. Bunun nedeni de bu makasın lityum-iyon teknolojisinin tüm avantajlarına sahip olmasıdır: yüksek enerji yoğunluğuna ek olarak, şarjı kendiliğinden neredeyse hiç boşalmaz ve bellek etkisi yoktur. Bu nedenle  Ciso, uzun zaman kullanılmamış bile olsa kullanıma hazır haldedir ve aküsü zarar görmeden her durumda şarj edilebilir.


 

 

Bosch Elektrikli El Aletleri Hakkında:

Bosch Grubu’nun Elektrikli El Aletleri iş kolu, elektrikli el aletleri,  aksesuarları ve ölçme aletleri konusunda dünya lideridir. 2013 yılında, yaklaşık 19.000 iştirakçisiyle, yüzde 90’ı Almanya dışından olmak üzere yaklaşık 4.0 milyar avro ciro gerçekleştirmişttir. Bosch, Skil ve Dremel gibi markalarıyla müşteri odaklılığı ve yüksek mühendislik gelişmelerini temsil etmektedir. Temel başarı  faktörleri yenilikçilik gücü ve hızıdır. 2013 yılında bölüm, satışlarının yüzde 35’ini, pazara çıkarılışı henüz iki yılı dahi bulmamış ürünlerinden elde etmiştir. 2014 yılında Bosch Elektrikli El Aletleri bölümü, elektrikli el aletleri, aksesuarları, ölçme aletleri ve bahçe aletlerinden oluşan dört ürün grubuyla piyasaya 100’den fazla yeni ürün sunacaktır.

 Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet  tedarikçisidir. Dünya genelinde 360 bini aşkın çalışanıyla 2014 yılında 49 milyar Euro’luk satış gerçekleştirmiştir. Bosch Grubu; Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Enerji ve Bina Teknolojileri ve Dayanıklı Tüketim Malları olmak üzere 4 ana sektörde faaliyet göstermektedir. Bosch Grubu, Robert Bosch GmbH ve 50’nin üzerinde ülkedeki 360’dan fazla bağlı bölgesel şirketinden oluşmaktadır. Satış ve servis ortakları da dâhil edildiğinde, Bosch yaklaşık 150 ülkede temsil edilmektedir. Bu dünya çapındaki gelişme; üretim ve satış ağı daha fazla büyüme için temel oluşturmaktadır. Bosch, 2014 yılında dünya çapında 4.600 patent başvurusunda bulunmuştur. Bosch Grubu etkileyici ürün ve hizmetler tasarlayarak, hem inovatif hem de faydalı çözümler sunarak yaşam kalitesini artırmayı amaçlamaktadır. Böylelikle, şirket dünyanın her yerinde ‘yaşam için teknoloji’  sunabilmektedir.