(Kale)’nin ücretsiz montaj kampanyası reklamlarına ‘KIRMIZI’ ödülü

Türkiye’nin en prestijli yarışmalarından ‘Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri’nde; Kale’nin ücretsiz montaj kampanyası için Modiki’nin hazırladığı ilanlar, ‘En İyi Gazete Reklam Kampanyası’ ödülüne layık görüldü.

Hürriyet Gazetesi’nin 2003’ten bu yana düzenlediği, reklamda yaratıcılığı destekleyen ve teşvik eden ‘Kırmızı Ödülleri’ sahiplerini buldu. Türkiye’nin en önemli reklam ödüllerinden biri olan ve bu yıl 12’ncisi düzenlenen ‘Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri’nde, reklam sektörünün en yaratıcı ajansları ve reklamlar ödüllendirildi. ‘Basında En İyi Gazete Reklam Kampanyası’ kategorisinde değerlendirilen, Modiki’nin ‘Kale ücretsiz montaj kampanyası’ için hazırladığı ilanlar ise 6 başarı belgesi almaya hak kazandı.

Deneyimli reklam ajansı Modiki’nin “Ücretsiz montaj Kale Banyo’da” başlığıyla sunduğu 6 ayrı ilanda, banyo mobilyasından kabine, vitrifiyeden armatüre tüm ürünlerin montajının ücretsiz yapıldığı vurgulanıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten markası Kale’nin banyo ürünleri, söz konusu ilanlarda; özellikle montaj yapılırken kullanılan tornavida, vida, matkap, ölçme şeridi, İngiliz anahtarı gibi iş aletlerine benzetilerek sunuluyor.

“Basit olan güzeldir”


Görsel anlamda kampanya fikrini en iyi biçimde anlatmak ve diğer markalardan ayrılabilmek için reklamın en temel unsuru olan ve Modiki’nin de tüm işlerinde dikkat ettiği, “basit olan güzeldir” ilkesinden faydalanıldı.


 

Yaratıcı Yönetmen: Murat Bodur
Sanat Yönetmeni: Emrah Meşhur
Metin Yazarı: Cihan Turan
Müşteri Direktörü: Fatma Akdağ
Kale-Pazarlama İletişim Müdürü: Pelin Özgen
Kale-Tanıtım ve İletişim Sorumlusu : Burçin Yiğiter