(bi_özet gayrimenkul) gazetesinin 4. SAYISI Çıktı!

Gayrimenkulde nitelikli üretimi teşvik etmek üzere yola çıkan bi_özet gayrimenkul gazetesinin 4. Sayısı bugün (7 Mart 2018) DÜNYA gazetesinin okurları ile buluşuyor.

Uzmanlardan sektör değerlendirmeleri ve görüşlerle beslenen zengin içeriği ile okuyucusuna güvenilir bilgi sunmayı hedefleyen bi_özet gayrimenkul’de Engin Başaran, Ersun Bayraktaroğlu, Suat Dolu, Ayşe Hasol, Halil İmamoğlu, Erdem Kaşıkçıoğlu, Umut Saçan ve Makbule Yönel Maya, gibi uzman isimler tüketici hakları, vergi, marka iletişimi, mimarlık, sağlık, yaşam alanlarında güvenlik, hukuk gibi konular üzerine köşe yazıları ile yer alıyor.

Bu sayıda Engin Başaran köşesinde, tüketicinin konut alırken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatıyor. Ersun Bayraktaroğlu, gerçek kişilerin Gayrimenkul Sermaye İradı ve alım satım kazançlarının beyanı konusunu, Suat Dolu ise hukuk uyuşmazlıklarında arabuluculuk kavramı ve kapsamını ele alıyor. Makbule Yönel Maya, sektörün geleceğine yönelik değerlendirmeler sunuyor.  Umut Saçan, konut projelerinin pazarlanmasında kullanılan farklı mecralardan, Ayşe Hasol kentsel planlamada yeşil alanlardan, Prof. Dr. Erdem Kaşıkçıoğlu yaşam mekanlarımızda elektromenyetik dalgaların zararlarından bahsediyor.

İlk iki sayısında Beşiktaş Merkez ve Kadıköy Caferağa Mahalleleri ile İstanbul’daki emlak piyasasını araştıran, 3. Sayısı ile İzmir’in Yeni Kent Merkezi Projesi kapsamında değişen ilçesi Bayraklı’daki son durumu inceleyen bi_özet gayrimenkul 4. sayısında ise odağını Ankara’ya çeviriyor; Yeliz Yıldırım, Eskişehir Yolu üzerinde gelişmekte olan mahallelerdeki emlak durumunu soruşturuyor.

Dördüncü sayıda üç özel bölüm bulunuyor: YTONG katkılarıyla hazırlanan “Kentsel Dönüşüm” bölümünde YTONG ve İstanbulSMD’nin ortak projesi “Sarı Işık” kapsamında Yapı Sözleşmesi ve Teknik Şartname Yazımı konusu ele alınıyor. BTM katkılarıyla hazırlanan “Su Yalıtım Çözümleri” bölümünde ise 27 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Binalarda Su Yalıtım Yönetmeliği detaylıca ele alınıyor. BTM Teknik Danışmanı Jozef Bonfil konu ile ilgili soruları yanıtlıyor. Bu sayıda bi_özet gayrimenkul, Liftinstutuut işbirliğindeki yeni bölümünde asansör ve yürüyen merdivenlere odaklanıyor. Seçim, montaj ve yapım süreçlerinde güvenli asansörün nasıl olması gerektiği konusunda önemli noktaları okuyucuya aktarıyor.

bi_özet gayrimenkul gazetesinin dördüncü sayısında üç söyleşi var: İstanbul Proje Yönetim Derneği ve AGILE TURKEY’nin proje yönetimine farklı bir bakış açısı getirerek inşaat sektöründeki verimliliğin artırılabileceği inancıyla başlattığı “İnşaat Sektöründe Çevik Dönüşüm” projesine dair İlke Bozkurt, Demet Demirer, Alev Akın  tüm soruları yanıtlıyor. Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller seramik sektöründeki yenilikler, trendler ve 2018 hedeflerine yönelik soruları; E.C.A. markalı ürünlerin yurt içi satış ve pazarlamasından sorumlu Elmor A.Ş.’nin Genel Müdürü Enver Öz ise firmaların garanti politikaları, üretici güvencesi ve müşteri sadakati üzerine soruları yanıtlıyor.

Bu sayıda köşe yazıları, özel bölümler, haberler ve söyleşilerin yanı sıra ürün tanıtımları da bulunuyor. Yenilikçi ürünler bi_özet gayrimenkul’e özel bir künye ile okura tanıtılıyor.

bi_özet gayrimenkul, DÜNYA gazetesi ile birlikte yıl içinde 4 kez dağıtılıyor. Ayrıca gazetenin eski sayılarının pdf’lerine ve tüm içeriğe www.biozetgayrimenkul.com  üzerinden ulaşılabiliyor. bi_özet gayrimenkul’e App Store veya Google Play üzerinden Turkcell Dergilik ve Türk Telekom e-dergi uygulamalarını indirerek mobil cihazlarınızdan ulaşmak da mümkün.