(Geberit)’ten Banyolara Yenilik:ONE

Geberit’in tüm alanı yumuşak bir şekilde aydınlatan banyo serisi “ONE”, yalın tasarımıyla banyolara estetik bir görünüm sunuyor.

Danimarka’nın Hygge felsefesinin yer aldığı bu mutluluk halinden ilham alan Geberit‘in “ONE” banyo serisi, her zamana uygun görünümüyle kullanıcı alışkanlıklarına yenilikçi bir bakış sunuyor. Serinin günün farklı saat dilimlerine özel sezgisel aydınlatma sağlayan aynası, banyoyu yeni bir deneyim alanı haline getiriyor.

“ONE” serisindeki mevcut aynalı dolaplarda yer alan aydınlatma teknolojisi, kullanıcısına istediği modda çalıştırma özgürlüğü sunarak ferah bir ortam vadediyor. Tamamen duvara entegre yapısıyla banyoyla bütünleşen aynalı dolap, ışığı sayesinde Hygge felsefesinin izinden gidiyor. Yalnızca gölgesiz gerçek bir ayna görüntüsüne sahip olmayan ComfortLight, farklı ihtiyaçlara göre geliştirilen ışık kaynaklarıyla tasarlandığı için tüm banyoyu aydınlatıyor. Otomatik ışık kontrolünün sürekli kısılabilir tasarımı sezgisel olmasının yanı sıra kullanım açısından da kolaylık sağlıyor. Işığın gücünü farklı aydınlatma konseptleriyle çeşitlendiren aynalı dolap; gece için yönlendirme ışığı, rahatlama için mum ışığı, günlük kullanım için standart ışık ve her ayrıntıyı görmeye yarayan çalışma ışığı ile farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.geberit.com.tr