(VitrA)’ya (Good Design)’dan “İyi Tasarım” Ödülü!

VitrA, Good Design’dan 3 yeni ödül aldı. Ödüllerden ikisi Tom Dixon ile birlikte geliştirilen “Liquid” koleksiyonuna, diğeri ise VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan “Root” koleksiyonuna verildi.

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design’dan 3 yeni ödül aldı. Böylece VitrA’nın bugüne kadar aldığı Good Design ödüllerinin sayısı 47’ye yükseldi.

The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design ve The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies iş birliğiyle düzenlenen 72. Good Design ödülleri kapsamında, 1.100’ün üzerinde ürün tasarımı ve grafiği değerlendirildi. Bu yılın ödüllerinden ilki VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan “Root” koleksiyonuna verildi. İngiltereli tasarım ikonu Tom Dixon ile birlikte geliştirilen VitrA “Liquid” koleksiyonu da banyo ürünleri ve duvar karolarıyla iki ödülün sahibi oldu.

Bu yıl 55 ülkeden başvurunun değerlendirildiği yarışmada, 2021’de ise VitrA’nın “ArchiPlan” banyo koleksiyonu, “Atelier 01” karo serisi, VitrA “V-Care Akıllı Panel” ve Arik Levy imzalı “V-Care Akıllı Klozet Prime” modeli ödüle layık görüldü.