(Eczacıbaşı VitrA)’ya Müşteri Deneyimi Alanında Ödül…

Türkiye’de düzenlenen CX Awards kapsamında iki yılda 10 ödüle layık görülen Eczacıbaşı VitrA, bu kez dünya finalinde yarıştığı uluslararası etkinlikte, “En İyi İş Dönüşümü” kategorisinde ödül almaya hak kazandı. 

Eczacıbaşı VitrA, müşteri deneyimi alanında ilgi gören, dünyanın en iyi organizasyonlarını ödüllendirmek amacıyla verilen Uluslararası Müşteri Deneyimi Ödülleri’ne (International CX Awards | iCXA) katıldı. 32’den fazla ülkenin ve 120’yi aşkın şirketin yarıştığı iCXA 2022’de 4 kategoride finale kaldı. Toplu kullanım alanlarındaki tuvaletlerde kullanıcılara en az temasla kusursuz hijyen deneyimi amaçlayan El Değmeden Hijyen (TaaP) projesiyle, “En İyi İş Dönüşümü” kategorisinde 5 bini aşkın çalışanı bulunan şirketler arasında finale kalan 6 markadan biri oldu.

iCXA 22’de “En İyi İçgörü ve Geribildirim Kullanımı”, “Yılın Müşteri Deneyimi Ekibi” ve “En İyi Müşteri Odaklı Kültür” kategorilerinde de yarıştıklarını söyleyen Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (EYAP) Müşteri Deneyimi Direktörü Mert Karasu, “Geçtiğimiz yıl ilk kez Türkiye’de de düzenlenen yarışmada 4 ödül almıştık. Bu yıl 6 yeni ödülü daha gururla kabul ettik. TaaP (Toilet as a Platform | El Değmeden Hijyen) gibi teknoloji ve hijyeni buluşturan bir projeyle dünyanın gündemine geldiğimiz için mutluyuz,” dedi. 

EYAP, İngiltere merkezli Awards International tarafından Avrupa ve Ortadoğu’dan çeşitli ülkelerde düzenlenen ve 2021’de ilk kez ülkemize taşınan CX Awards kapsamında da finale kaldığı tüm kategorilerde ödül almıştı.

“Kriz Döneminde Müşteri Deneyimi” ve “Ürün / Hizmet Geliştirme” kategorilerinde altın ödül almaya hak kazanan kuruluş; “En İyi Müşteri Deneyimi Stratejisi” ve “Müşteri Deneyimi Dönüşümü” kategorilerinde de sırasıyla gümüş ve bronz ödüllerin sahibi olmuştu. Bu yılki yarışmada ise “En İyi Teknoloji Kullanımı”, “En İyi İçgörü ve Geribildirim Kullanımı”, “En İyi İnovasyon”, “En İyi Ölçümleme”, “B2B Müşteri Deneyimi” ve “Ürün/Hizmet Geliştirme” kategorilerinde 6 ödül birden aldı. EYAP bu yıl, Şikayetvar kullanıcılarının oylarıyla da “Seramik – Vitrifiye” kategorisinde Diamond ödülünün sahibi oldu.