(Creavit)’ten Mutfaklar İçin Fonksiyonel Çözümler…

Creavit’in tüketici alışkanlıklarından yola çıkarak tasarladığı 180° öne eğilebilen armatürü ve spiralli mutfak armatürleri ile bulaşık, sebze meyve yıkama esnasında kolaylık sağlayarak, hijyen ve konforu üst seviyede tutuyor.

Creavit‘in suyu maksimum verimle kullanabilmek ve rahat yıkama yapabilmek için geliştirilen spiralli armatür ürün grubu, mutfakta profesyonelliği sağlıyor. Uzayabilen hortumu ile spiralli armatürler işleri daha kolay hâle getirmeye ve mutfağı daha temiz tutmaya yardımcı olurken, hijyen ve konforu üst seviyede tutarak mutfakta verimliliği arttırıyor. Geniş ürün yelpazesi, siyah ve krom renk seçenekleriyle tüm mutfaklar ve eviye çeşitleri ile kombin edilebiliyor.

Estetik ve işlevselliği pencere önlerine taşıyan BT.MF8600 mutfak armatürünün 180° öne eğilebilen yapısıyla mutfak penceresinin tamamen açılmasını sağlıyor. Böylelikle mutfağın tüm potansiyelin ortaya çıkmasına olanak sağlıyor. Pencere önü lavabo kurulumları için tercih edilen mutfak armatürü BT.MF8600, tamamen pirinç malzemeden oluşan yapısıyla; suyun doğallığını, kokusunu ve rengini bozmadan ve uzun yıllar güvenli bir kullanım sunuyor.

Creavit‘in farklı renk, model ve boyutta armatürleri için web sayfası ziyaret edilebilir.