“Harmony” Sergisi 10 Temmuz’da (Bodrum Loft)da!

Jeppe Hein

Bodrum Loft ve KÖNİG Galerie iş birliğiyle düzenlenen “Harmony” isimli sergi, 10 Temmuz Pazar gününden itibaren Bodrum Loft’da sanatseverlerle buluşacak.


“Harmony”
Sergi

Küratör: Selcan Atılgan
Tarih: 10 Temmuz 2022 – 4 Eylül 2022
Yer: Bodrum Loft


Akfen Grubu tarafından hayata geçirilen Bodrum Loft, bu yıl uluslararası bir sanat etkinliğine ev sahipliği yapacak. Küratörlüğünü Artsa Danışmanlık’ın kurucusu Selcan Atılgan’ın üstlendiği “Harmony” isimli sergide; Alicja Kwade, Claudia Comte, Jose Dávila ve Jeppe Hein gibi uluslararası sanatçıların 7 eseri yer alacak. Sanatseverler isterse QR kodları ile rotaya bağlanabilecek veya rehber eşliğinde doğa ve sanatın birlikteliğini keşfe çıkabilecek.

“Bodrum Loft’da Sanat” etkinlikleri ile 2020 yılında kapılarını açan Bodrum Loft, geçen yaz Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen açık hava heykel parkı “Loft Art Sculptville”i düzenlemişti. Bodrum Loft ve KÖNİG Galerie’nin “Harmony” isimli sergisi, Bodrum Loft’da düzenlenen üçüncü sanat etkinliği olacak.

Açılışı 10 Temmuz Pazar günü Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek sergi, 4 Eylül Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.