(Onduline) ile Mimarlık Sohbetleri: Boğaçhan Dündaralp ile Kuzguncuk’ta Mimar Olmak, Katılımcı Süreç Yönetimi ve Eğitim Yapıları Üzerine

Onduline ile Mimarlık Sohbetleri’nin yeni bölümüne DDRLP Mimarlık’ın kurucusu Boğaçhan Dündaralp konuk oldu. Binat Mimarlık Medya Grubu’nun küratörlüğünde Namık Dolaman’ın hazırlayıp sunduğu video serisinin bu bölümünde Dündaralp’in öğrencilik yıllarında aldığı Archiprix Ödülü ile başlayan sohbet, profesyonel hayatını şekillendiren NP12 Evleri, Kuzguncuk’ta mimar olmak, mimarlıkta katılımcı süreç yönetimi, “Başka Bir Okul Mümkün” projesi ve eğitim yapıları üzerine konuşmalarla devam etti. 

İlke İzgi tarafından kameraya alınan ve DDRLP Mimarlık‘ın ev sahipliğinde gerçekleşen sohbeti Onduline Avrasya YouTube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz. 

Onduline Avrasya‘yı sosyal medyada takip etmek için:
Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | LinkedIn

#mimarlık #bogaçhandündaralp #DDRLPmimarlık #onduline

Hazırlayan ve Sunan: Namık Dolaman
Kamera: İlke İzgi
Küratör: Binat Mimarlık Medya Grubu


Onduline ile Mimarlık Sohbetleri
2018 Aralık ayında başlayan Onduline ile Mimarlık Sohbetleri, 2021 yılında Binat İletişim & Danışmanlık küratörlüğünde programını güncelledi. Nitelikli çalışmalarıyla gündemde olan mimarların ağırlandığı ve güncel projelerinin konuşulduğu söyleşiler YouTube üzerinden izlenebiliyor ve bi-özet’in Onduline ile Mimarlık Sohbetleri sayfasından takip edilebiliyor.