(Yıldız Entegre)’den “Parkeni Seç” Uygulaması!

Yıldız Entegre geliştirdiği parke seçim teknolojisi “Parkeni Seç” modül uygulaması ile tüketicilerin doğru kararı vermesi için çalışmaya devam ediyor. Web sitesine entegre edilerek oluşturulan uygulama, tüketicilerin evlerine ve gönüllerine en uygun parke modelini dakikalar içerisinde seçmelerini sağlamayı açalıyor.

Uzun ve zorlu parke seçim süreçlerini minimalize ederek, parke seçim aşamasında dekoratif ipuçları veren “Parkeni Seç” uygulaması ile kullanıcılar, yaşam alanlarında stillerine göre adım adım kendilerine en uygun parkeyi seçebilme şansını yakalıyor.

“Ev” ve “Ofis” alternatifleriyle kullanım amaçlarına göre kategorilerin yer aldığı uygulamada, aydınlık, loş ve ışık almayan alanlara uyumlu parke seçenekleri sunuluyor. Ev parke seçiminde; mutfak, yatak odası, antre / koridor, salon başlıklarının yanı sıra “yalnız yaşayan”, “çocuklu aile” ve “evcil hayvan” gibi ince düşünülmüş, detaylı kategoriler de yer alıyor. Ayrıca tüm bu teknik detayların yanı sıra kullanıcıların zevkine uygun dekorasyon anlayışı da seçimde bir kriter olarak geliyor.

Uygulamaya ilişkin açıklamada bulunan Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı, “Parkenin dekorasyonun başlangıç noktasında yer aldığını düşünüyoruz. Bu düşünceden hareketle tüketicilerin gömleğin ilk düğmesini doğru ilikleyebilmeleri ve hem evlerine hem tarzlarına uygun parke seçimini yapabilmeleri için çalışmaya devam ediyoruz. ‘Parkeni Seç’ dijital dünyada geliştirdiğimiz bu çalışmaların sonuncusu. ‘Parkeni Seç’ içerisinde yer alan sorulara cevap veren tüketiciler belirledikleri kriterlere göre onlarca dekor arasından en ideal olanlarına ulaşabilecekler. ‘Parkeni Seç’ sayesinde de kullanıcılarımız parke dünyasında ses getiren Varioclic ve Terraclick parkelerimizle dekorasyon fikirleri edinebilecekler” dedi.

Uygulamayı deneyimlemek için Yıldız Entegre web sayfası ziyaret edilebilir.


Yıldız Entegre
Girişimci ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Yıldız Entegre, Türkiye’nin en büyük 29. sanayi şirketidir. Dünyada orman ürünleri sektöründe yer alan ilk 10 şirket arasındadır. 1.725.000 m²’den fazla alanda kurulu bulunan, farklı coğrafyalardaki 7 üretim tesisi, 1 liman terminali ve 3 deposu ile çalışmalarını “Doğaya ve insana saygı” ilkesiyle gerçekleştiren Yıldız Entegre tüm üretim tesislerinde toplam 11.600 m3/gün levha üretim kapasitesine sahiptir.

Yıldız Entegre Türkiye, Romanya ve Slovenya’da bulunan üretim tesislerinde; MDF, MDFlam, sunta, suntalam, laminat parke, boyalı levha (mdf, sunta), kapak panel, parlak lak panel, mat lak panel, mdf kapı, kapı paneli, emprenyeli kâğıt ile tutkal üretimi gerçekleştirmektedir. ABD’de ise liman terminali yer almakta olup üretim için gerekli olan hammadde kaynaklarının tedarik edilmesi, depolanması ve lojistik hizmetlerin sağlanmasına çalışmaktadır.