(KÇS Kipaş Gazbeton) Çatı Panelleri

Günümüzde çevreci enerji sistemleriyle enerji maliyetlerini minimize etmek başta sanayicilerimiz olmak üzere hepimizin temel görevleri arasında yer almaktadır. Bu amaçla öncelikle sanayi yapılarının çatılarına kurulacak Güneş Enerji Sistemleri (GES)  öne çıkmaktadır. Gerek GES kullanımı için uygun platform olması, gerekse Hiç Yanmazlık, Hız, Dayanım, Bakım Maliyet avantajı, Isı Yalıtımı vb. konularda KÇS Kipaş Gazbeton Çatı Panelleri emsalleri muadilleri arasında ciddi fark yaratmaktadır.

  • KÇS Kipaş Gazbeton Çatı Panelleri; Hemen her türlü çatıda uyum ve uygulama kolaylığı tasarımcıya özgürlük sağlar.
  • KÇS Kipaş Gazbeton Çatı Panelleri; Gerek ürün fiyatı, gerekse uygulama hızı ile yatırımcıya ciddi bir maliyet avantajı yaratır.
  • KÇS Kipaş Gazbeton Çatı Panelleri; Hiç yanmaz özelliği,  ısı geçirimsizliği, emsallerine göre ses yalıtımının üstünlüğü vb. özellikleriyle kullanıcıya büyük konfor sağlar.
  • KÇS Kipaş Gazbeton Çatı Panelleri; TS EN 12 602 standartına göre “ce” belgeli olarak üretilir. Gazbeton Üreticileri arasında ilk ve tek olan akredite olan KÇS Kipaş Gazbeton Laboratuvarlarında testten geçirilerek projeye gönderilir. Her Çatı ayrı bir proje olarak bünyemizde değerlendirilerek o projeye özel tasarım ve üretim yapılır.
  • Bugün her biri bir kale olan fabrikaların yangına karşı en önemli dayanağı olan KÇS Kipaş Gazbeton Panelleri Çatının haricinde iç ve dış duvarlarda yatay veya dikey olarak kullanılabilinir. Ayrıca son derece sağlam ve hafif deprem emniyeti sağlayan döşemelerde de tercih nedenidir.
  • KÇS Kipaş Gazbeton Panelleri, hafifiliği sayesinde yapı yüklerini azaltarak depreme karşı dayanıklı binalar tasarlanmasını sağlar. 
  • KÇS Kipaş Gazbeton Panelleri, deprem ve yangın testlerini başarıyla geçmiş ve belgelendirilmiş ürünlerdir.
  • KÇS Kipaş Gazbeton Çatı Panelleri; Kipaş Holding bünyesinde Söke tesislerinde üretilerek Ülkemiz genelinde kullanılmakta ve ülke dışına da da ihraç edilmektedir.

Ayrıntılı bilgi için: https://kcs.com.tr/


Bu bir ilandır.