(E.C.A.)’dan Estetik ve Ergonomiyi Birleştiren NİTA Serisi!

E.C.A. Nita Serisi

E.C.A., Nita Serisi ile farklı zevklere yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor. Çevre dostu ürünleriyle E.C.A., armatür serileri içinde en geniş ürün ailesi özelliğine sahip E.C.A. Nita Serisi ile banyo ve mutfaklara ergonomiyi taşıyor.

Estetik görünümüyle her kullanıcıya hitap etmeyi amaçlayan E.C.A. Nita Serisi, lavabo, eviye, duş ve banyo armatürlerinden oluşan 22 ayrı ürün çeşidiyle farklı zevkleri bir bütün etrafında birleştirerek, mutfak ve banyo alanlarında tüketicilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. E.C.A. serilerinin hepsinde olduğu gibi E.C.A. Nita Serisi’nde de doğal kaynaklara sahip çıkan su tasarrufu özellikli ürünler bulunuyor.

Ergonomiyi minimal çizgilerle birleştirerek beğeniye sunulan E.C.A. Nita Serisi, estetik görünüme sahip lavabo ve eviye armatürleri, keyifli bir duş imkanı sunan banyo ve duş armatürleri, zarif çizgileri olan ankastre ürünleriyle farklı zevklere yenilikçi çözümler getiriyor. E.C.A. Nita Serisi; ev, iş yeri gibi kişisel alanların yanı sıra restoran, kafe, hastane ya da okul vb. kalabalık alanlarda da kullanım açısından avantaj sağlıyor.

3 boy alternatifiyle E.C.A. Nita Serisi Lavabo Armatürleri, farklı boy ve ebatlarda lavabolar ile uyumlu şekilde çalışabiliyor. Serinin bir diğer özelliği ise dönebilen çıkış ucu ile kuğu borulu lavabo armatürü alternatifi sunması.

Her biri 360 derece dönebilen çıkış ucuna sahip 10 farklı tasarım ve özellikte eviye armatürü bulunan E.C.A. Nita Serisi, farklı beğeni ve alışkanlıkları olan kullanıcılar için E.C.A. kalitesinde bir deneyim sunuyor. El duşu özellikli eviye armatürleri; kafe, restoran, yemekhane gibi yoğun alanlarda oldukça pratik bir çözüm sağlarken, el duşlarının çıkarılarak daha geniş alanlarda kullanılabilirliği sayesinde evlerin de vazgeçilmez parçası oluyor. Beyaz, siyah ve kırmızı renklerdeki esnek çıkış uçlu eviye armatürleri ile daha renkli mutfaklarda eğlenceli bir kullanım fırsatı sunuluyor.

Sahip olduğu farklı rozet seçenekleriyle tüketiciye hareket özgürlüğü sağlayan E.C.A. Nita Ankastre Lavabo, Duş ve Banyo Armatürleri ise şıklığa önem verenlerin tercihleri arasında. Ev, spor salonu, otel gibi farklı alanlarda rahatlıkla kullanılabilen E.C.A. Nita Ankastre Armatürleri, göz alıcı görünümüyle bulunduğu mekanlara estetik kazandırıyor.

Doğal kaynak tasarrufunu odağına alarak çalışmalar yapan E.C.A, çevresel sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda suyun ve yaşamın devamlılığını korumak için su tasarruflu ürünlerini pazara sunuyor. E.C.A., aldığı COVID-19 Güvenli Üretim & Güvenli Hizmet Belgeleri’yle de hijyen konusuna maksimum özen gösteriyor. Ayrıca E.C.A. Serel markaları, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için başlattığı İyileştirme Hareketi kapsamında bilinçlendirme kampanyaları da yürütüyor.