(Kale Banyo)’ya (TSE)’den “Covid-19 GÜVENLİ ÜRETİM BELGESİ”…

Kaleseramik’in banyodaki güçlü markası Kale Banyo, Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek “COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi”ni almaya hak kazandı. Böylelikle Kaleseramik, tüm markalarının üretim alanlarında “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi”ni almış oldu.

Üretim süreçlerinde çevreci ve sürdürülebilirlik odaklı hareket ederek yaşam alanlarında sağlık ve hijyenden ödün vermeyen Kale Banyo’nun, Çanakkale Semedeli’ndeki Vitrifiye Fabrikası, TSE tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” için denetim süreçlerini başarı ile tamamladı.

Pandeminin ilk gününden itibaren mağazalarındaki müşterilerden, çalışanlarına kadar A’dan Z’ye tüm alanlarda tedbirleri özenle alan Kale Seramik, Vitrifiye Fabrikası’nda; ortaya koyduğu çalışan, paydaş ve toplum sağlığı öncelikli güvenli üretim anlayışla TSE’nin belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek, “COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi”ni aldı.