(Zivella) Toy’a (Bigsee) ÜRÜN TASARIMI Ödülü!

Endüstriyel Ürün Tasarımcısı Alp Nuhoğlu’nun imzasını taşıyan Zivella Toy, Bigsee Ürün Tasarımı ödülünü aldı.

Ofisler, yeni nesil çalışma alanları ve mekanlar için insan odaklı tasarımlar hayata geçiren Zivella’nın pufu Toy yeni bir ödüle daha layık görüldü. Endüstriyel Ürün Tasarımcısı Alp Nuhoğlu imzasını taşıyan Toy, Bigsee Ürün Tasarımı ödülünü aldı.

Çalışma ortamları, bekleme alanları ve hatta evler için 2019 yılında tasarlanan Toy, yalınlığı ile dikkat çekiyor. Modern ve sıra dışı tarzı ile ortama neşeli bir hava katan Toy, hem hafifliği hem de üretimi kolaylaştıran tasarım anlayışı ile farklılaşıyor. Geniş veya dar her alana uyacak şekilde tasarlanan Toy, mekanlarda tekli ya da çoklu kullanıma olanak tanıyor.

2018’de lansmanı yapılan Slovenya merkezli BigSEE Ödülleri, her yıl Tasarım Ayı etkinliklerinden biri olan Büyük Mimarlık Festivali çerçevesinde veriliyor. Ödüller, 19 ülkeden oluşan Güneydoğu Avrupa (SEE) bölgesinde mimari ve geniş kapsamlı tasarım alanlarındaki olağanüstü başarıları takdir ediyor. Ödüller, mimari, iç tasarım, ürün tasarımı, moda tasarımı, turizm tasarımı ve ahşap tasarım kategorilerinde veriliyor.


Zivella:
Zivella’nın tasarım yolculuğu, ofisler, yeni nesil çalışma alanları ve mekanların değişen ihtiyaçlarına, yenilikçi ve insan odaklı çözümler sunmak amacıyla 1999 yılında başladı. İstanbul’da yer alan fabrikasında üretim yapan Zivella’nın, yurt içinde Ankara, Antalya, İstanbul, Konya ve Rize’de, yurt dışında ise Azerbaycan ve İngiltere’de toplam yedi mağazası bulunuyor.  İsveç, BAE, Fas, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, Mısır, Suudi Arabistan’da temsilcilikleri bulunan Zivella, 37 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Zivella dünyaca ünlü tasarımcıları ve 200 kişilik ekibi ile yarattığı her üründe estetik, kalite ve özgün tasarım anlayışını bir üst seviyeye taşımak, var olduğu her alanda mükemmelliği yakalamak için çalışıyor.