(VitrA), ARIK LEVY ile Yolculuğa Davet Ediyor!

Çok yönlü bir sanatçı, teknisyen, fotoğrafçı, tasarımcı ve video sanatçısı olan Arik Levy, VitrA Tasarım Ekibi ile birlikte çalışarak Voyage koleksiyonuna imza attı. Levy, alet çantasına benzettiği koleksiyonu, 2 Haziran Salı akşamı VitrA’nın YouTube kanalından canlı yayınlanacak etkinlikte anlatacak.


Voyage koleksiyonunun lansmanı
Tarih: 2 Haziran 2020 Salı, 20:00
Yer: Eczacıbaşı YouTube kanalı


VitrA, Voyage koleksiyonunun lansmanı vesilesiyle, ünlü tasarımcı Arik Levy’yi 2 Haziran Salı akşamı saat 20:00’de YouTube kanalında ağırlayacak. Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Tasarım Direktörü Erdem Akan’ın ev sahipliği yapacağı etkinlikte Levy, VitrA için tasarladığı Voyage banyo koleksiyonundan son dönemdeki çalışmalarına ve tasarımlarına ilham veren unsurlara kadar pek çok konuyu canlı yayında anlatacak ve soruları cevaplayacak.

Arik Levy’nin alet çantasına benzettiği Voyage koleksiyonu, beden ve zihnin buluştuğu, bireyin varlığının duygusal ve ruhsal beklentilerinin aktive edildiği bir alan yaratmayı hedefliyor. Kullanıcılara yeni olanaklar sunan bir banyo sistemi olarak tasarlanan Voyage, 130’dan fazla ögesiyle VitrA’nın en zengin koleksiyonu olarak öne çıkıyor. İster mimar ya da tasarımcılar, ister kullanıcılar Voyage’daki unsurları farklı kombinasyonlarla bir araya getirerek, banyo mekanını kişiselleştirebiliyor ve deneyimlerini artırabiliyor.