(E.C.A)’dan Thermo Safe ile GÜVENLİK ve ENERJİ TASARRUFU Bir Arada…

Türkiye’de ilk kez E.C.A. tarafından geliştirilen sıcak su emniyetli Thermo Safe armatürleri armatürler, özel kartuş sistemi sayesinde su derecesinde yaşanan ani artışlar sonucu oluşabilecek yaralanmaların önüne geçiyor. Su sıcaklığı 45 C°’nin üzerine çıktığında sıcaklığı sabitleyen Thermo Safe armatürleri, sıcak su değişimlerinden kaynaklanan riskleri minimize ederek güvenlik, konfor ve enerji tasarrufunu bir arada sunuyor.

Günlük hayatta en sık kullandığımız gereçlerden biri de armatürler. Yaşam alanlarında kullanılan küçük bir detay gibi görünse de aslında üretim standartlarının güncel ihtiyaçlara uygunluğu, yıllarca kullanılabilirlik,  garanti sürelerinin uzunluğu ve tasarruf gibi faktörler armatür seçimlerinde etkili oluyor. Öte yandan sıcak su kullanımı gerektiren ıslak mekanlarda oluşabilecek riskleri engelleyen teknolojiler de güvenlik ihtiyacına cevap vererek avantajlı konuma geçiyor.

Elginkan Topluluğu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren yapı sektörünün öncüsü E.C.A.’nın Thermo Safe armatürleri, banyolarda sıcak su kullanımından doğabilecek riskleri minimize ederken aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlıyor.

Özel kartuş sistemi sayesinde banyolarınızda güvendesiniz

E.C.A. mühendislerinin geliştirdiği bu yerli teknoloji, su sıcaklığını denetleyerek 45 C°’nin üzerine çıktığında su ısısını sabitliyor. Thermo Safearmatürler, içeriğindeki özel kartuş sistemi sayesinde duş boyunca su sıcaklığını istenilen değerde tutarak konfor ve güvenliği bir arada sağlıyor.  Suyun ısı değişimlerinden kaynaklanan sorunları minimize eden bu sistem ile kullanıcıların sıcak su şoklarına maruz kalmaları önleniyor. Bu sayede özellikle yaşlılar, çocuklar ve engelli bireyler için oldukça güvenli bir kullanım ayrıcalığı sunuluyor.

Üretimden kullanıcıya her aşamada “önce insan”  misyonunu esas alan yerli üretimin güçlü markası  E.C.A.,  krom kaplamalı Thermo Safe ile hayatı kolaylaştıran yeni nesil teknolojileri bir kez daha kullanıcılarıyla buluşturuyor.