(VitrA)’dan Mekan Tasarımını ÖZGÜRLEŞTİREN Karolar!

Mode French Warm

VitrA, farklı doku ve renklerin birlikte güvenle kullanılabildiği yeni tasarım yaklaşımıyla yüzeyleri hareketlendiren sistemler sunuyor. CementMix, ColorCode, miniworx, mode ve retromix sistemleri ile çeşitli renk, yüzey, ebat, doku ve döşeme tarzını kombinleyen VitrA, kullanıcılara sayısız tasarım seçeneği ve kişiselleştirme olanağı sağlıyor.

VitrA’nın en yeni karo sistemlerinden CementMix, modern mimarinin önde gelen trendlerinden brüt beton görünümünü, sıva, duvar kağıdı, mikro taşlar ve terrazzo etkisiyle hareketlendiriyor. ColorCode teması, mimaride kullanılan çeşitli malzemeleri, aynı renk koduyla karo yüzeylerinde bir araya getiriyor. miniworx küçük ve modüler ebatlarla yaratıcı bir döşeme modeli ortaya koyarken; renk kombinasyon sistemi mode, özenle seçilmiş renk paletiyle banyoda beyazın hakimiyetine meydan okuyor. Geometrik desenler sistemi retromix ise geleneksel karo desenlerini ikonik ve çarpıcı renklerle bir arada kullanıyor.

VitrA’nın yeni karo sistemleri, bugüne kadar pek çok uluslararası ödüle layık görüldü. retromix Red Dot, German Design Award ve Good Design ödülleriyle öne çıkarken; Urbancrete, Ceppostone ve Metalcrete, Iconic Awards: Interior Innovation ödülüne sahip. Metalcrete’in ayrıca Red Dot ödülü bulunurken, mode da German Design Award almaya hak kazandı.