(bi_özet gayrimenkul) Çıktı: Köşe Yazıları, Söyleşiler ve Özel Haberlerle “Otel Yapılarında Yenileme”

Gayrimenkul haberleri, köşe yazarları, söyleşiler, özel bölümler, yenilikçi ürün ve proje tanıtımları ile zengin bir içeriğe sahip olan bi_özet gayrimenkul’ün “otel yapılarında yenileme” konusuna odaklanan yeni sayısı çıktı.

Bu sayı 13-16 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen “InnDESIGN – Otel Yapıları, Tasarım, Yenileme ve İş Platformu Fuarı”nı; 10-13 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan MIPIM’i  ve Antalya emlak soruşturmasını manşete alıyor.

“Otel Yapılarında Yenileme” konusu bu temayla gerçekleşen InnDesign etkinliğine özel etkinlik özeti ve katılımcı söyleşilerinden oluşan kapsamlı bir içeriğin yanı sıra köşe yazıları ve özel bölümlerle de destekleniyor.

Bu sayıda Banu Binat turizmin gayrimenkul sektörüne etkisine odaklanıyor; Makbule Yönel Maya otel değerlemelerinde değişen trendleri anlatıyor; Kübra Sevingen iş sağlığı ve güvenliği konusunu turizm sektörü özelinde inceliyor; Ayşe Hasol  ise yenileme konusuna mimarlık perspektifinden bakıyor. “Otel Yapılarında Yenileme” konusunun yanı sıra köşe yazarları bu sayıda da sektörün gündemindeki ve gündelik yaşamın odağındaki konuları ele almaya devam ediyor. Ersun Bayraktaroğlu, Değerli Konut Vergisi’ne dair gelişmeleri, değişimleri aktarıyor. Erdem Kaşıkçıoğlu ise köşesinde kent yaşamının insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkisini samimi bir dille aktarıyor.

bi_özet gayrimenkul’ün her sayıda farklı bir şehrin emlak durumunu araştıran Emlak Soruşturması bölümü Esma Değirmenci’nin haberiyle turizm yapılarıyla öne çıkan Antalya’ya konuk oluyor.

BTM’nin katkılarıyla hazırlanan “Su Yalıtım Çözümleri” otel yapılarında da sıklıkla tercih edilen yeşil çatılara odaklanıyor ve yeşil çatılar hakkında sık sorulan soruları yanıtlıyor. Liftinstituut Solutions Türkiye’nin hazırladığı “Asansör ve Yürüyen Merdivenler” bölümü otel yapılarında sirkülasyon elemanlarının güvenliğine dair dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor. Aydınlatma Merkezi’nin katkılarıyla hazırlanan “Aydınlatma” özel bölümünde ise Utku Başkır otel yapılarında aydınlatma konusunu tasarlanmış aydınlatma senaryoları üzerinden aktarıyor.

Her sayıda olduğu gibi gazeteye, Deniz Yıldırım’ın o sayıya özel olarak hazırladığı çizimler eşlik ediyor.

Sektörün önde gelen profesyonellerine basılı olarak dağıtılan; Turkcell Dergilik ve Türk Telekom E-Dergi ve dMags uygulamaları aracılığıyla çevrimiçi olarak okunabilen bi_özet gayrimenkul’ün eski sayılarının pdf’lerine ve tüm içeriğine www.biozetgayrimenkul.com üzerinden de ulaşmak mümkün.