(Türk Ytong) 56. YILINI Çalışanlarıyla Kutladı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu, gazbeton üretiminde dünya lideri Türk Ytong, kuruluşunun 56’ncı yıl dönümünü, yönetim merkezinde ve fabrikalarda düzenlediği törenlerle çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 2019 yılında inşaat sektörünün büyümesinin yavaşladığını ancak, yarım asrı aşan tecrübesi ile Ytong’un sektörde tercih edilen, güvenilen bir marka olarak büyümesini sürdüreceğine inandığını söyledi.

Şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanlarının bir araya geldiği etkinliklerde uzun yıllar Ytong çatısı altında görev yapanlara kıdem ödülleri dağıtıldı. İstanbul’daki yönetim merkezinde düzenlenen törende 40.yıl plaketini alan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar konuşmasında 2019 yılında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi vererek, değerlendirmelerde bulundu.

Her zaman geleceğe odaklanıyoruz

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar

2019 yılında Türkiye’de inşaat sektörünün büyüme hızının yavaşladığına dikkat çeken Hinginar, “Geçmiş yıllarda yaşadığımız benzer dönemleri en az hasarla atlattık, sonrasında ise daha güçlenerek yola devam ettik. Türk Ytong’un bilinçli, özverili, değerli çalışanları olarak hepimiz aynı hedef için el ele vererek bugünlere geldik. Zor dönemlerde doğru kararlar alarak geleceğe baktık, yatırımlarımıza, çalışmalarımıza devam ettik ve kazandık” dedi.

Dünyanın en modern fabrikaları

Hinginar ayrıca yapılan büyük yatırımlarla birlikte Türk Ytong’un geleceğe güvenle bakacağı bir konuma geldiğini, hem Dilovası hem de Çatalca fabrikalarının halen dünyanın en modern gazbeton fabrikaları olarak örnek gösterildiğini belirterek şöyle devam etti:

“Fabrikalarımızı en verimli şekilde işletebilmek, şirketimizi fayda ve değer odaklı bir anlayışla yönetmeye devam etmek temel hedefimizdir. 2020 yılındaki çalışmalarımızda hem inşaat sektörünün gelişmesi için gayret göstereceğiz ve hem de Ytong markasını büyütmek üzere çalışmaya devam edeceğiz. 1963’ten bu yana olduğu gibi, üründen dağıtıma, hizmetten güvenirliğe kadar her aşamada benimsediğimiz yüksek kalite anlayışını sürdürmeye devam edeceğiz.”