Betonart Yazar Buluşması #62: Atilla Yücel

Betonart’ın, 2018 Eylül ayında aramızdan ayrılan Atilla Yücel’e ayırdığı 62. sayısı için düzenlenecek yazar buluşması, 4 Ekim 2019’da saat 18:00’de İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla’da gerçekleşecek. Konuk editörlüğünü Funda Uz ve Belkıs Uluoğlu’nun üstlendiği 62. sayının yazarlarından Aydan Balamir’in moderatör olacağı buluşmanın konuşmacıları Uğur Tanyeli, Suha Özkan ve Zafer Akay.

İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla’nın 109 no’lu Nezih Eldem Salonu’nda, 20 Eylül 2019 Cuma günü düzenlenen bir anma töreni ile birlikte Atilla Yücel’in üretimini belgeleyen bir de sergi açılmıştı. Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Betonart Yazar Buluşması #62’ye katılacak izleyiciler, 11 Ekim’e dek devam edecek bu sergiyi de görme fırsatı bulacaklar.

Tasarım ve sanat dergisi Betonart her sayının ardından, ele aldığı tema paralelinde konuk editör ve yazarlarını okurlarıyla buluşturuyor. Dergiye katkıda bulunanların hem dergi ekibiyle hem de birbirleri ile tanışma, görüşme fırsatı bulduğu; dergi ekibi, konuk editör ve yazarlarla o sayının hikayesinin paylaşıldığı, sayfalara sığmayanların, akıllara takılanların hep birlikte tartışıldığı, tema ile sınırlı kalmayıp mimarlık, tasarım ve sanata dair gündemde ne varsa hepsinin konuşulduğu Betonart Yazar Buluşmaları herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

Detaylı bilgi için: betonart.com.tr