(RIBA) + (VitrA) ile MİMAR SOHBETLERİ’nin 2019 Programı Başladı…

VitrA’nın, İngiliz Kraliyet Mimarlar Enstitüsü RIBA iş birliğiyle düzenlediği konuşma dizisi kapsamında 11 Şubat’ta Mass Design Group konuk edildi.

VitrA, RIBA (İngiliz Kraliyet Mimarlar Enstitüsü) iş birliğiyle Eylül 2018’den bu yana İngiltere’de mimar sohbetleri düzenliyor. Uluslararası mimarlık camiasının öncü isimleriyle çağdaş meslektaşlarının ağırlandığı RIBA + VitrA ile Mimar Sohbetleri kapsamında, 11 Şubat’ta Mass Design Group konuk edildi.

RIBA + VitrA ile Mimar Sohbetleri kapsamında, 18 Şubat’ta Frida Escobedo ve 19 Mart’ta Emre Arolat izlenebilecek. Etkinlikler, RIBA’nın https://www.youtube.com/user/ribaarchitecture adresindeki YouTube hesabından canlı yayında takip edilebiliyor.

Eylül 2018’de başlayan ve iki yıl sürecek RIBA + VitrA ile Mimar Sohbetleri, topluma sosyal, ekonomik ve kültürel değerler katmayı amaçlayan ilham verici bir program sunmayı hedefliyor.


Riba:
İngiliz Kraliyet Mimarlar Enstitüsü (Royal Institute of British Architects – RIBA), mimarlıkta mükemmelliği hedefleyen küresel bir profesyonel üyelik organıdır. Dönemin önce gelen mimarları tarafından 1834 yılında kurulan RIBA, 40 bini aşkın üyesiyle Birleşik Krallık çapında mimarlar odasının görevlerini yerine getiriyor. Ülke çapında ofisleri bulunan RIBA’nın Londra’daki 1930’lardan kalma merkez binasında; kitabevi, kafe, galeri ve konferans salonu da yer alıyor. Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni (UNGC) imzalayan RIBA; daha iyi bina ve mekanlar, daha güçlü topluluklar ve sürdürülebilir bir çevre sağlamak için üyelerine ve topluma hizmet ediyor.