(BLACK+DECKER )’dan YENİ NESİL Bahçe Bakım Ürünleri…

El aletleri üreticilerinin lider markalarından BLACK+DECKER’ın son teknoloji bahçe bakım ürünleri, özel yetenek gerektirmeden aşırı efor ve zaman sarf etmeden şehir insanına kendi vahasını yaratma şansı veriyor.

Bahçe bakımı denilince akla ilk gelen kürek, kazma gibi basit gereçler olsa da bugünün teknolojisi yeşile tutkun olanlara çok daha fazlasını sunuyor. 175 yıllık köklü bir geçmişe sahip BLACK+DECKER, yıllardır geliştirdiği her amaca uygun el aletleriyle bahçe düzenlemesinden alınan keyfi artırıyor. Bahçe bakımında her zaman kullanılan aletlerin yanı sıra çim kesme, çit budama, dal budama ve yaprak toplama/üfleme makineleri gibi zengin ürün yelpazesine sahip olan BLACK+DECKER, bahçe bakımında A’dan Z’ye her ihtiyaca cevap verebilen ve kısa sürede etkili sonuçlar sunan aletleriyle dikkat çekiyor.

Zarar vermeden budayan, çevreyi temizleyen aletler

Farklı işlevleri bulunan BLACK+DECKER, bahçe bakım aletleri kullanıcısına kendi vahasını tasarlama imkanı veriyor. Büyüyen çimleri kolayca biçebilen çim biçme aletleri, şarjlı veya şarjsız olarak çalışabilen yaprak toplama ve üfleme makineleri peyzaj düzenlemelerinde vazgeçilmeyen ürünler arasında. Kullanımı kolay budama makası ve testeresi ise inceden kalına tüm dalları ağaçlara zarar vermeden kesmeyi sağlayan özel bir alet.

Her bahçenin ihtiyacına farklı ürün

Dünya genelinde 500 binden fazla ürün çeşidine sahip olan BLACK+DECKER ürünlerini farklı ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tasarlıyor. Küçük bahçeler için küçük el aletleri, büyük bahçeler; yazlıklar, çiftlikler ve bağlar içinse farklı özellikte büyük el aletleri üretiyor.


StanleyBlack&Decker:
2017 yılında 12 milyar dolarlık cirosuyla Fortune 500 listesinde yer alan ve dünya genelinde 50 ülkede, 52 binden fazla çalışanı ile küçük ev aletlerinden güvenlik sistemlerine kadar pek çok kategoride 500 bin çeşitten fazla ürünü bulunan StanleyBlack&Decker, üstün kalite, sürekli yenilik ve mükemmellik tutkusu ile birçok farklı sektörde yer alan ve ürünleriyle var olduğu sektörlerde dünya liderilerinden biri.  15 yılı aşkın süredir Türkiye’de el aletleri ve aksesuarları alanında faaliyet gösteren StanleyBlack&Decker, 2013 yılında kendi satış ve dağıtım ağıyla Türkiye ofisini açtı. Bu sene 175. kuruluş yıldönümünü kutlayan StanleyBlack&Decker, Türkiye pazarına DEWALT, STANLEY, BLACK+DECKER, IRWIN ve LENOX markalarıyla inşaat, hobi ve ev kullanıcısı, endüstri ve otomotiv sektörlerine uygun 20.000’ den fazla ürün çeşidiyle geniş bir yelpaze sunuyor.