(Roger Pradier)’den Yeni Bir Aydınlatma Ürünü: La Hutte

Tepta Aydınlatma tarafından temsilciliği yürütülen Roger Pradier markasının son ürünü 2018 Light and Building fuarı esnasında tanıtıldı. Ünlü tasarımcı Matali Crasset’nin tasarladığı La Hutte isimli dış mekan aydınlatması ilkel bir kulübenin şeklinden ilham alınarak tasarlandı.

“La Hutte” bir barınak, ev ateşinin sıcaklığını ve ışığını yeniden üreten nazik bir varlık anlamına geliyor. Ürünün zarif formunu oluşturan cam kubbesi adeta bir evin duvarları gibi koruyucu nitelikte. Işık fotonlarını saklıyor ve serbest bırakıyor. Üflemeli camdan oluşan bu üst kubbe, alt tarafta zengin çeşitlilikte renk ve metal yansıma ile bitişi sağlanabilen bir tabana oturmakta.

Crasset’nin bu son tasarımı çok çeşitli kullanım alanlarına da sahip:  ister bir masa lambası olarak, ister zemin için bir yer lambası olarak . Dış mekan için tasarlanmış olan bu  ürün ayrıca kanca ile asılabilen veya  bahçeler için yerden yüksek bir bollard biçiminde de kullanıma sunulabiliyor.


Tepta Aydınlatma:
Tepta Aydınlatma 1991’den bu yana mimarlara, tasarımcılara, elektrik mühendislerine ve son kullanıcılara ışık alanında hizmet sunan bir çözüm ortağıdır. Tepta Aydınlatma hizmetleri, küçük veya geniş ölçekli projelendirme ve “doğru” aydınlatma danışmanlığından, önde gelen aydınlatma markalarının ürünlerinin satışına, süpervizyon ve denetim hizmetlerine, satış sonrası montaj ve bakım servislerine kadar yaygındır. Tepta, çalışmalarında başarıyı, mimarlardan, pazarlama uzmanlarından ve teknik ekipten oluşan deneyimli kadrosu ile sağlar.

Tepta’nın aydınlatma alanındaki hizmet ve ürün kapsamı, gerek dekoratif gerekse mimari aydınlatmada, iç mekanlardan dış mekanlara ve bina cephe aydınlatmasına kadar uzanır. Sergilenen tek bir mücevherin aydınlatılmasından, büyük kapsamlı projelere; tüm bir konutun hedeflenen estetik kavram çerçevesinde aydınlatılmasından, ofislere ve ticari yapılara, demo aydınlatmalarından tarihi eserlere ve müzelere kadar her aydınlatma çözümü için en uygun ürünlere ve en iyi hizmete Tepta’da ulaşmak mümkündür.

Tepta geniş bir ürün ve hizmet yelpazesini 25 yıldır temsilcisi olduğu iGuzzini’nin yanı sıra alanında önde gelen 30’dan fazla Avrupa merkezli şirketin Türkiye temsilcisi olarak gerçekleştirmektedir. Tasarım ve kaliteleriyle öne çıkan bu markalardan bazıları, Simes, Leucos, Studio Italia Design, Delightfull, Roger Pradier, Lasvit, Brand van Egmond, Catellani and Smith, Cini and Nils, Kundalini, Aqua Creations, Linea Light Group, ilFanale, Torremato ve Terzani ‘dir. 30.000 kadar ürün çeşidine sahip olan Tepta Aydınlatma’nın 1.Levent’teki 4 katlı mağazasında bu yelpazenin çarpıcı örnekleri sergilenmektedir.

Detaylı bilgi için: www.tepta.com