(Creavit): BANYO Bu Tarafta!

Sektörde 55. yılını kutlayan Creavit, yeni tasarımları, gelişen banyo teknolojilerini ve değişen banyo trendlerini deneyimlemek isteyenleri CNR EXPO Fuar Merkezi’ndeki Unicera Fuarı’nda 4.Hol A02 no.lu standına davet ediyor.


27 Şubat – 3Mart 2018
UNICERA Fuarı
CNR EXPO Fuar Merkezi
4.Hol A02 no.lu stant


“2018 bizim için özel bir yıl. Sektörde 55. yılımızı kutluyoruz.  %23’lük pazar payımızla sektörün önde gelen markalarından biriyiz. Hem bizim hem de müşterilerimizin beklentileri yüksek. Bu nedenle Creavit olarak, hızla değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçlarını, doğru yerde, doğru zamanda, en doğru şekilde cevaplayabilmek için, sürekli olarak değişiyoruz, gelişiyoruz, yenileniyoruz. Bu nedenle yatırımlarımızı da çok yönlü ve her noktaya dokunur şekilde gerçekleştiriyoruz. Son 2 yılda üretim, tasarım, lojistik alanlarına 25 milyon dolarlık bütünleşik yatırımla birlikte, iş kalitesi hedeflerimizi gerçekleştirmek amacıyla çıtamızı çok daha yükseğe taşıdık. 2017 yılında tamamlanan bu yatırımla, üretim kapasitemizi yılda 4 milyon adet banyo ve ıslak mekan çözümlemesi sunar hale çıkartmış olduk. Depo-stok ve lojistik süreçlerdeki iyileştirmelerle, müşteri taleplerimize çok daha hızlı cevap verirken, tasarım ve teknolojiye yaptığımız yatırımlarla da kullanıcıların farklı zevk ve önceliklerini en doğru şekilde karşılayacak çözümler sunmaya devam ediyoruz.

Creavit yurt içinde 230, yurt dışında 150 showroom, 400 bayi, 5.000 satış noktası ile 65 ülkede banyo deneyimini yeniden tanımlayan global bir Türk markası. Bu sebeple, global trendleri yakından takip ediyor, estetik algısı ve kullanım önceliklerini göz önünde bulundurarak, farklı beğenileri karşılayacak fonksiyonel ve şık banyolar sunmak için sürekli araştırma yapıyor ve üretimlerimizi bu yönde geliştiriyoruz. Tasarım çizgimizi güncel akımlar üzerine kurguluyor, tüketici beklentileri ve farklılaşan yaşam tarzları ile şekillendiriyoruz. 55 yıllık sektör deneyimimizi, kullanıcılarımızın beklentileri ve tasarımcılarımızın tecrübeleriyle harmanlayarak, yenilikçi ürünleri tüketiciyle buluşturmaya odaklanıyoruz.

Creavit olarak bu sene UNICERA konseptimizi belirlerken, günümüzün mimari yaklaşımlarını, yükselen tasarım trendlerini ve tüketici tercihlerinde büyük etkiye sahip yaşam tarzlarını göz önünde bulundurduk. Anlatımımızda sade, net, etkileyici bir yaklaşımı benimsedik. Stant tasarım kurgumuzu, ürün, hizmet ve yenilenen Creavit’i, fiziksel faktörlerin ötesine taşıyıp, ziyaretçiyle Creavit arasında duygusal bağ kurma şansı tanıyacak, Creavit’i en doğru şekilde ziyaretçiye aktarabilecek biçimde oluşturduk. Ürünlerimizde Creavit kalitesine vurgu yaparken, aynı zamanda tasarım bakış açımızla da farklı yaşam tarzlarına ve tüm estetik algılara hitap edebilir olduğumuzu göstermeyi planlıyoruz.

2018’in en çok tercih edilen en trend renkleri, Creavit ürünleri ile banyolara yenilik ve ayrıcalık getiriyor. Seramik sağlık gereçleri, gömme rezervuarlar, banyo mobilyaları, armatürler, duş setleri ve aksesuar gruplarında yeni renkleri şık tasarımlarla buluşturan Creavit, bu fuarda da farklı ve iddialı banyolara sahip olmak isteyenlere seslenecek.

Creavit’in banyolara hijyen ve tasarruf getiren kanalsız klozeti Rim-Off,  aileye eklenen modelleriyle farklı zevklere ve ihtiyaçlara özel alternatifler sunuyor. Keskin hatlı tasarımları sevenler için tasarlanan köşeli Elegant asma klozet ve standart rezervuarlı modeller Solo ve Mare ile Rim-Off ailesi büyümeye devam ediyor. Yenilikçi Rim-Off klozetler, kanalsız yapısıyla bakteri oluşumunu engelliyor, temizlikte kolaylık ve tasarruf sağlıyor.

Creavit’in bir diğer yeniliği ise, duvara sıfır klozetlerde Türkiye’de bir ilk olan Pratik-tak Rezervuar Dolum Setleri. Pratik-tak Rezervuar Dolum Setleri ile duvara tam dayalı rezervuarlı klozetleri sökmeden, iç takım değiştirmek artık çok kolay. 3-6 litre kablolu çift kademeli ve tek kademeli rezervuar dolum setleri, 3 adımda kolay ve pratik değişim yapabilmeyi mümkün hale getiriyor.”