(İzocam)’ın 2016 Yılı Faaliyet Raporu GALAXY AWARDS’dan Ödülle Döndü…

İzocam’ın 2016 Yılı Faaliyet Raporu, Galaxy Awards tarafından yapılan değerlendirmede; “Design – Bound Publications” kategorisinde, “Covers – Annual Reports: Artistic/Illustrations” başlığı altında “Mansiyon Ödülü”nü kazandı. İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe, “Raporu hazırlarken kullandığımız özel tekniklerle, yalıtımın İzocam’dan başladığı mesajını vermeyi hedefledik. Etkin içeriğin doğru tasarımla buluşması da ödülü getirdi” dedi.

İzocam’ın kreatif ajansı Crenaworks tarafından tasarlanan 2016 yılı Faaliyet Raporu, Galaxy Awards tarafından önemli bir ödüle layık görüldü. “Konforu yaşayan bilir” sloganıyla yola çıkılarak hazırlanan İzocam 2016 yılı Faaliyet Raporu, “Design – Bound Publications” (Dizayn – Bağlı Yayınlar) kategorisinde, “Covers – Annual Reports: Artistic/Illustrations” (Kapak – Yıllık Raporlar: Sanatsal/Çizim) başlığı altında “Honors (Mansiyon) Ödülü”nü kazandı.

Levent Gökçe

Akıcı İçerik – Uygun Tasarım

Konuyla ilgili açıklama yapan İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe: “Raporumuzu; konseptimize uygun doğru, etkin ve akıcı bir içerik oluşturmak ve bu içeriği uygun bir tasarımla sunmak hedefiyle hazırladık. ‘Bir Bakışta İzocam’, ‘Değerlendirmeler’, ‘Faaliyetlerimiz’ ve ‘Kurumsal Yönetim’ olmak üzere dört başlık belirledik ve bu başlıkları en iyi anlatacak tasarım üzerine yoğunlaştık. Bu özverili ve dikkatli çalışmalarımız da başarıyı getirdi” dedi.

Kurumsal ve Çevreci Yaklaşım

Levent Gökçe, raporda kullanılan özel teknikler hakkında da şu bilgileri verdi: “Raporumuzun sunumunda dış alanda yalıtımın değerini anlatan ‘foamboard’ kullandık. Bu teknik aracılığıyla yalıtımın İzocam’dan başladığı mesajını vermeyi hedefledik. Ayrıca raporumuzda geri dönüşümlü kağıt kullandık. Tasarım konseptini geliştirirken ise raporumuzun iç sayfalarında kullandığımız bar ve rasyo barları, yalıtım malzemesi olan ‘ikon’ ve ‘piktogram’lardan oluşturduk. Böylece kurumsal ve çevreci yaklaşımımızı, sürdürülebilirlik özelliğiyle anlatmış olduk.”

Detaylı bilgi için: www.izocam.com.tr