(Dickson®) 3D Yansımaları ile Şaşırtıyor…

Dickson®, bulunduğu her ortama modern bir hava katan 3 boyutlu ve hologram efektlerine sahip, yaşayan bir ürün oluşturarak, zemin kaplamalarında sınırları zorluyor. 

Fransa menşeili Dickson® marka Örgü Vinil Zemin Kaplaması, iki renkli iplikleri ve eşsiz dokuma yapılarını kullanarak ışığın yansımasına ve desenlerin yerleşimine göre algıda değişiklik yaratıyor. Plank, karo, elmas ve altıgen olmak üzere 4 farklı şekilde sipariş edilebilen Dickson® 3D Örgü Vinil Zemin Kaplamaları kullanıcıya sayısız tasarım olasılığı sunuyor.Be Tweed klasik tüvit efekti, zamansız bir dokunun elle tutulur bir tasvirini sunmak için renklerin ilgi çekici bir karışımını sunuyor. Karolarda yekpare uygulamalar için tasarlanan Be Tweed, özellikle yükseltilmiş yer döşemelerinde yalın bir etki yaratmak için ideal bir çözüm.

Be Smart, iki renkli iplikler ile incelikli zıtlıkların ilginç grafik etkiler yaratan tezatlığından yararlanıyor.

Görsel etki yaratmak için çizgileri kullanan Be Different serisinin zarif dokusu, eşsiz dokuma yapısı ve yeni renkleri sayesinde orijinal ortamlar yaratmak için ışıkla etkileşimde bulunuyor.

Sisal ve deniz yosununu andıran Be Natural serisinin özgün tasarımı, sıcak iç mekanlar yaratmak için ideal.

Be Optic serisinin fitilli kumaş etkisi, ışık yoğunluğunun yansımasına göre hafif veya daha baskın olabiliyor.

Bakış açısına ve ışık yoğunluğuna göre değişen Be Easy, abartısız gümüş pırıltılar içeren yarı düz dokumalardan oluşuyor; yarı saydam çözgü ipleri sayesinde, olağanüstü derinlik sunuyor.

Dickson Örgü Vinil koleksiyonu yenlikçi tasarımı ile 2017 Red Dot Award Best of the Best ve MIAW 2017 (Design &Innovation Awards) ödüllerini kazandı.

Detaylı bilgi için: www.unigen.com.tr , www.dickson-constant.com