KIŞ Mekanlarına (Bien)’le MODERN Konseptler…

Tasarımları ile farkını ortaya koyan ve sektöre inovatif çözümler sunan Bien Seramik, koleksiyonlarındaki ahşap ve doğal taş görünümlü ürünler ile kış otellerine ve dağ evlerine farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Kışın sertliğini yumuşatan, ortama sıcak bir görüntü kazandıran ahşap görünümü ve doğal taşın soğuk ve modern tarzı ile uyumlu bir kontrast oluşturan koleksiyon ürünleri mekanın doğal bir kimlik kazanmasına da aracılık ediyor. Bien seramikleri ile mekanların kolay temizliğini garanti altına alırken, doğanın izlerini mekanın içinde adımlayabilirsiniz.

DAĞ EVLERİNE BİEN’Lİ MODERNLİK

Üstün kalitede üretilmiş zengin ürün gamı, farklı renk ve ebat seçenekleriyle Bien Seramik tasarımda sınır tanımıyor.

Bien Seramik’in kış konseptine uygun doğal ahşap görünümlü koleksiyonları Natura Wood, Homey, Koru, Iron Wood, Atelier, Zebra Wood, Woody serilerindeki renk, ebat, dekofon alternatifleri ile çeşitli kombinasyonlar yaparak mekanlarda modern ve doğal konforu sağlayabilirsiniz.

Bu koleksiyonları Bien’in doğal taş görünümlü Beton, Mash, Clinker koleksiyonları ile birlikte kullanarak uyumlu kontraslara imza atabilirsiniz.


BİEN:
Üre­ti­mi Bi­le­cik ve Bo­zü­yü­k’­teki fab­ri­ka­la­rın­da ya­pıl­an Bien ürün­le­ri, yur­t i­çin­de 130’u aş­kın yet­ki­li sa­tı­cı­sı ve 3.500’ü aş­kın sa­tış nok­ta­sıy­la pa­zarda ye­ri­ni al­mak­ta­dır. Üretiminin yüz­de 35’ini yurt dı­şın­da 70’e yakın ül­ke­ye ih­raç eden Bien, yaklaşık 25 milyon m2’yi aşan üre­ti­mi ile sek­tö­rün önem­li oyun­cu­la­rın­dan­ biri.

Bien, Bilecik ve Bozüyük’teki üretim tesisleri ile Türk ve Dünya Seramik pazarına ürünler sunan bir markadır. Dünyaca ödüllü tasarımları ve 800’ü aşkın ürün yelpazesiyle sektörün yenilikçi markası Bien, 6 kıtada70’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Tüm üretimini TS EN 14411 standardına uygun olarak sürdüren Bien, Entegre Yönetim Sistemini kurarak ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 ve OHSAS 18001:2008 sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. En yeni teknolojileri takip eden, bu teknolojileri üretim gücüne aktarmayı hedefleyen Bien, yer ve duvar karosu ile porselen karo üretiminde Dijital Baskı Sistemleri’ni Aralık 2009 tarihinden itibaren kullanmaya başlayarak, Türkiye’de Dijital Teknoloji ile üretilen duvar karolarının ilk üreticisi olmuştur.

Yaptığı yeni yatırımlar ile Bilecik ve Bozüyük’teki fabrikalarında yılda ortalama 25 milyon metrekare yer, duvar karosu, porselen karo ve teknik porselen üreten Bien, 2011 yılında seramik sağlık gereçleri (SSG) alanında da yaptığı yatırımla, karo seramik üretimine, vitrifiye üretimini de eklemiştir. Fabrika içi geri kazanımlarla enerji ve su tasarrufu konusunda çevre dostu teknolojilere de yatırım yapan Bien, atık su arıtma tesisinde arıtılan suyun neredeyse %100’ünün geri dönüşümünü sağlamaktadır.