(TSMD) ve (Şişecam Düzcam) İşbirliğinde 3. MimarcaCAM: “Cam ve Mimarlık”

Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Şişecam Düzcam işbirliği ile düzenlenen MimarcaCAM etkinliğinin üçüncüsü 27 Ekim’de Ankara’da yapılıyor.

MimarcaCAM etkinlik serilerinde Cam’ın tasarımdaki gücü ve etkileri farklı konu başlıklarında tartışılması hedefleniyor.

MimarcaCAM etkinliklerinin üçüncüsü Cam ve Mimarlık başlığı ile 27 Ekim 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Etkinlikte, camın mimarlıktaki yeri, kullanımı ve önemi konunun uzmanları tarafından aktarılacak, sunumların ardından yapılacak olan Pecha Kucha ile konuya farklı bakış açıları eklenecek.

Özlem Gürses’in sunuculuğunda düzenlenecek olan gecede, Prof.Dr. Suha ÖzkanMurat Tabanlıoğlu (Tabanlıoğlu Mimarlık) ve Serdar Bayram (Baymim Cephe Danışmanlık) cam ve mimarlık konularında sunumları ile katkı sağlarken, Pecha Kucha etkinliğinde Alper Aksoy(Alper Aksoy Mimarlık), Celal Abdi Güzer (CAGAW), Emre Özer (Özer Tulgan Mimarlık), Evren Yiğit (Evren Yiğit Mimarlık), Görkem Volkan (Görkem Volkan Tasarım Stüdyosu) ve Sabri Paşayiğit (Sabri Paşayiğit Mimarlık) konuya yönelik düşüncelerini kısa sunumları ile aktaracaklar.


Program
27 Ekim 2017, Cuma
TSMD Mimarlık Merkezi

  • 18:30 – 18:45 Kayıt  – Açılış Konuşmaları
  • 18:45 – 19:45 Sunumlar
  • 19:45 – 20:30 Canlı Müzik Performansı ve Kokteyl
  • 20:30 – 21:30 Pecha Kucha Night