(Koleksiyon)’dan ani toplantılar için POEMA

Koleksiyon, yeni nesil ofis tasarımlarını bir araya getirdiği ‘Self-Organised Workplace/Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı’ temasında alternatif çalışma kurguları için farklı kompozisyonların yaratılmasını mümkün hale getiriyor. Seride yer alan Studio Kairos tasarımı Poema; alçak koltukları ve sehpasıyla çalışma ortamında mekansal zenginlik yaratıyor. Plansız toplantılar veya yaratıcı ekip çalışmaları için tasarlanan Poema, değişen ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor.

Geleceğin ofis anlayışını dekorasyondan öte, bir çağı anlama gayreti olarak değerlendiren Koleksiyon, yeni tasarımlarını ‘Self-Organised Workplace / Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı’ teması altında sunuyor. Katılıma açık öneriler sunmak üzere şekillenen tema, çalışma alanları ve kurgularındaki esnekliklerin geldiği noktaları, tasarımın farklı sanat disiplinleriyle olan etkileşimini birey, zaman ve mekan düzleminde irdeliyor.

Ortaklaşa yaratım modeli

‘Self-Organised Workplace’te tasarımların arkasında yatan fikir, modern çalışma alanlarına dair yeni yaklaşımlar oluşturma amacı taşırken, tüm alıcıları işbirliği halinde ilerleyecek çözüm sürecinde aktif bir katılımcı olmaya davet ediyor. Ortaklaşa bir yaratım yöntemi öneren seriye ait çok sayıda tasarım, tekil zenginliklerinin yanı sıra alternatif çalışma kurguları yaratmak amacıyla bir arada kullanılarak açık kompozisyonların yaratılmasını mümkün hale getiriyor. Seride yer alan Studio Kairos imzalı Poema, plansız gelişen toplantılar veya yaratıcı ekip çalışmaları için ideal bir tasarım olarak ön plana çıkıyor.

Mekansal zenginlik yaratıyor

Alternatif bir çalışma alanı kurgusuyla tasarlanan Poema; alçak koltukları ve sehpasıyla standart yükseklikteki sandalye ve masaların yerini alarak çalışma ortamında mekansal bir zenginlik yaratıyor. Modüler yapıdaki koltuk ve bitki ünitesi, çok sayıda farklı kompozisyona izin vererek kullanıcısına açık bir sistem sağlarken zaman içinde değişen ihtiyaçlara uygun çözümler de sunuyor.


Koleksiyon:
Mimar Faruk Malhan tarafından 1972 yılında Ankara’da kurulan Koleksiyon mobilyadan cam, porselen ve tekstil ürünlerine oldukça zengin bir ürün gamını tam 40 yılı aşkın süredir tüketicilerin beğeni ve hizmetine sunmaktadır. Koleksiyon, 1988 yılından bugüne Tekirdağ’da 86 bin metrekarelik alanda kurulu kapasitesi ile ev ve ofis mobilyası üretimi yaparak İngiltere’den New York’a dünyanın 20’yi aşkın uluslararası noktasında faaliyet göstermektedir. Yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla, endüstri ürünlerinden çok, düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan Koleksiyon’un çalışma kültürü üzerine odaklanan yenilikçi konseptleri sayesinde Türkiye ve dünyada birçok büyük şirket ofislerinde Koleksiyon Mobilya ürünlerine yer vermektedir. Ev mobilyasındaki yeni yaşam alanı kurgusu ile de dikkat çeken Koleksiyon hakkında detaylı bilgiye www.koleksiyon.com.tr’den ulaşabilirsiniz.