(İnform), güneş enerjisi çözümleri ile SOLAREX FUARI’nda…

Türkiye’de güneş enerjisinden elektrik üretimine yönelik projeleriyle sektöre öncülük eden İnform, güneş enerjisi çözümleriyle 6-8 Nisan 2017 tarihlerinde Solarex İstanbul Güneş Enerjileri ve Teknolojileri Fuarı’na katılıyor.

Türkiye’de güneş enerjisinden elektrik üretimine yönelik projeleriyle sektöre öncülük eden İnform, Türkiye’nin Avrupa sınırlarındaki en güneşli ülke olması bilinciyle GES projelerindeki potansiyelini güneş enerjisi çözümleriyle buluşturuyor.

1980 yılında kurulan ve 2010 yılında Legrand Grubu bünyesine katılan İnform, yenilenebilir enerji alanında 2008 yılında başladığı faaliyetlerine; güç elektroniği konusunda sahip olduğu 37 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi bu alana da aktararak Anahtar Teslim Mühendislik (EPC) firması olarak sektöre öncülük ediyor. Öte yandan yenilenebilir enerji alanındaki faaliyetlerine başladığından bu yana 30 MW gücünde Anahtar Teslimi Güneş Enerjisi Santrali projelerine imza atan İnform, 2017’de bu gücü 50 MW’ye çıkartmayı hedefliyor.

Sektörde markalaşmış, dünya çapında kendini ispatlamış ve güvenilir tedarikçilerle çalışan İnform, Türkiye’nin 14 farklı bölgesindeki bayi ağıyla 7/24 hizmet veriyor. Güneş enerjisi santralinin kontrolleri, periyodik bakımları, arızalara anında müdahale, panel temizliği, performans ölçümlerinin yanı sıra yedek parça yönetimi gibi detaylı hizmetleri iş ortakları için sağlayan İnform, tüm iş süreçlerini sürdürülebilirlik bakış açısıyla gerçekleştiriyor.

6-8 Nisan 2017 tarihlerinde Solarex İstanbul Güneş Enerjileri ve Teknolojileri Fuarı’na katılacak olan İnform uçtan uca çözümleriyle Hall-10 A13-B13’ teki standında ziyaretçilerini bekliyor.


İnform:
Merkezi Fransa’da bulunan Legrand, bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzmandır. 180 ülkeyi kapsayan ticari faaliyetleri, 36 binden fazla çalışanı ve yaklaşık 230 bin farklı ürün referansına sahip Legrand Grubu’un konutlar, ticari ve endüstriyel yapılar için komple sistem çözümleri bulunmaktadır. 1990 yılında Bufer Elektrik’i satın alarak Türkiye elektrik pazarına giriş yapan Legrand Grubu 1992 yılında Gebze’ deki fabrikasını faaliyete geçirdi.  1989 yılında kurulan, Türkiye’nin 19” Rack kabinetler ve aksesuarları, Telekom saha kabinetleri (Dahili/harici ortam), Server ve Data Center Kabinetleri ve IT sektörüne yönelik geniş bir ürün çeşitliliğine sahip sektörün önde gelen firmalarından biri olan Estap markası da 2008 yılında Legrand Grubu bünyesine katılmıştır. 2010 yılında ise Grup, 37 yıllık deneyimiyle kesintisiz güç kaynakları başta olmak üzere GSM ve telekomünikasyon sektöründe kullanılan özel enerji doğrultucular, güneş enerji sistemleri, otomatik ve statik voltaj regülatörleri, IT Hastane Sistemleri ve daha birçok özel ihtiyaca çözüm vererek içinde bulunduğu pazarın lideri olan İnform Elektronik’ i satın almıştır. İnform ve Estap 2015 yılında güçlerini Datakom sektörüne tam ve kapsamlı çözümler sunmak için birleştirmiştir. Enerji verimliliği konusundaki tecrübesiyle Legrand Grubu, Türkiye’ deki faaliyetlerini İtalya’ da anahtar priz pazarında lider olan Grup markası BTicino, Estap, İnform ve Legrand markalarıyla sürdürmektedir. Legrand Grubu, sürdürülebilir bir büyüme hedefi için, elektrik ve dijital altyapı sistemlerindeki lider konumunu güçlendirip, yenilikçi çözümler sunarak pazarda öncü olmayı hedefliyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.inform.com.tr