Sektörün gelişimi için (INNOVAL) Türkiye Eğitim Merkezi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor!

Legrand’ın bayi, Legrand Shop ve elektrik sektörü çalışanlarına ürün, sistem ve projelerini anlatmak için son teknolojiye uygun olarak tasarladığı INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi, eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bugüne kadar 1500 kişiye; genel ürün, otomasyon, intercom, yapısal kablolama ve ofis çözümleri, anahtar priz serileri ve perakendeci eğitimi veren merkez, sektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla hareket ediyor.

Geçtiğimiz aylarda kapılarını açan ve Legrand’ın eğitim alanındaki çalışmalarına yön veren INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi, sektörün gelişimine katkı sağlamak vizyonuyla hareket ediyor.

Picture 327

Bugüne kadar 1500 kişiye eğitim veren; INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi Legrand’ın hem çalışanlarına hem de bayi, Legrand Shop ve elektrik sektörünün diğer çalışanlarına; ürün, sistem ve projelerini anlatmak amacıyla hayata geçirdiği INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi; bugüne kadar 1500 kişiye eğitim vererek sektörün gelişimine katkı sağladı. Teknik anlamda yeni ürün ve sistemlerin anlatıldığı INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi, aynı zamanda Legrand’ın bugüne kadar piyasaya sunduğu ürünlerin tasarlanmasından üretim aşamasına kadar birçok heyecan verici bilgiyi katılımcılarıyla paylaşıyor. Legrand Eğitim Yöneticisi Süleyman Özdal’ın önderliğinde inovatif ürün ve sistemlerin katılımcılara anlatılıp atölye ortamında deneyimlendiği bir eğitim üssü olan INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi’nde, Legrand’ın bütün ürün ve sistem çözümleri aktif bir şekilde sergilenirken teorik ve pratik eğitimlere de yer veriliyor.

legrand-innoval-turkiye-egitim-merkezi-3

2017 yılında ise teknik eğitimlerin yanı sıra hobi ve/veya finans eğitimleri verme hedefiyle çalışmalarına devam edecek olan INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi, 2017 yılsonunda 2 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor.

legrand-innoval-turkiye-egitim-merkezi-2


Legrand:
Merkezi Fransa’da bulunan Legrand, bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzmandır. 180 ülkeyi kapsayan ticari faaliyetleri, 36 binden fazla çalışanı ve 230 bine yakın ürün referansına sahip Legrand Grubu’ nun konutlar, ticari ve endüstriyel yapılar için komple sistem çözümleri bulunmaktadır. Trafo, şalt ürünleri, dağıtım panoları, kablo taşıma sistemlerinden, anahtar priz, ev otomasyon sistemleri, acil durum aydınlatma ürünleri, yapısal kablolama, hemşire çağrı sistemleri ve aydınlatma kontrol sistemlerine kadar uçtan uca komple sistemler sunmaktadır. | http://www.legrand.com.tr