(Schréder)’in etkileşimli aydınlatma direği SHUFFLE için “Yılın Ürünü” ödülü!

Otoyolları üzerinde aydınlatma donanımı sağlayan şirketler için en önemli ve etkili bir kuruluş olarak kabul edilen İngiltere merkezli Otoyol Elektrik Derneği (HEA-Highway Electrical Association), Schréder’i LED aydınlatma çözümleri sunan küresel bir lider olarak seçti.

Kasaba ve şehirlerde sosyal bağlantıları teşvik etmek üzere tasarlanan akıllı, etkileşimli aydınlatma direği “Shuffle by Schréder”, HEA 2016 ödülleri kapsamında “Yılın Ürünü” ödülünü aldı. Ödül, 3 Kasım Perşembe günü, Wales’de bulunan Celtic Manor ve Resort’ta düzenlenen HEA’nın yıllık gala yemeği ve ödül töreninde sahibine verildi.

Otoyol elektriği sektöründeki en iyi kuruluşları, çalışanları ve girişimleri takdir etmek üzere verilen HEA Ödülleri,sektörün en iyilerinin mükemmel çalışmalarını kutluyor ve İngiltere de yeni aydınlatma teknolojisine hayat veren HEA üye çalışanlarının değerli katkılarını tanıtıyor.

Shuffle’ın “Yılın Ürünü” ödülü ile ürünün başarısı kanıtlanırken Schréder, İngilitere sokakları ve yollarında en inovatif, düşük maliyetli ve enerji tasarruflu teknolojinin kullanılmasını sağlayacak aydınlatma tasarımının sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Profesyonel aydınlatmanın ötesinde bir çözüm sunan Shuffle, yekpare yapı , çok işlevli direk üzerinde hoparlör, CCTV, kablosuz internet, elektrikli araç (EV) şarj etme ve görsel yönlendirme dahil, bir dizi birbiri ile bağlantılı özellikleri barındırıyor.

Daha da önemlisi Shuffle, halka açık alanları düzenli bir hale getiriyor. Yedi donanımı tek bir donanımda topluyor. Tek bir kurulumla birçok koşulu sağlayan Shuffle, başka yol donanımı ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve karbon ayak izini önemli ölçüde düşürüyor.


Schréder Hakkında:

Dünya çapında 48 şirketi ile Schréder, Aydınlatmanın Ötesindeki Çözüm Ortağınız. Kullanıcıların deneyimleyeceği ve yöneticilerin işletme alanındaki faydalarını artırabileceği kamusal ve özel alanları güvenli, rahat, sürdürülebilir ve akıllı ortamlara dönüştürmek için akıllı çözümler tasarlıyor ve geliştiriyor. Schréder aydınlatma, kumanda sistemleri, finansman ve çok daha akıllı özellikler (CCTV, WLAN, EV şarj sistemleri…) dahil, tasarımdan satış sonrası desteğe kadar tek çözüm ortaklığı sunuyor.

Türkiye’de, aydınlatma tasarımı ve çözümleri alanında adını gerçekleştirdiği Karadeniz Sahilyolu Tünelleri, Arkun Tüneli, Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü otoyol aydınlatma çalışmaları ve muhtelif otoyolların aydınlatma tasarımı ve uygulamaları ve İstanbul İstinye Park Alışveriş Merkezi’nin tüm dış aydınlatması, Samsun Sheraton dış cephe aydınlatması, Karaköy Balıklıhan cephe aydınlatması, Adana Pozantı otoyolu aydınlatması projeleriyle duyuran Schréder, Belçika’da kurulduğu 1906 tarihinden itibaren dünyanın dört bir tarafında proje ve uygulama anlamında gerçekleştirdiği aydınlatma çözümleri ile tanınıyor. Güvenli, sürdürülebilir ve yönetilebilir aydınlatma tasarımı ve mühendisliği anlayışını tüm çalışmalarında temel dayanak noktası olarak belirleyen Schréder, dünyada yüzlerce kentin, otoyolun ve tünelin aydınlatmasını gerçekleştiren marka olarak biliniyor.