(PERA)’dan Yeni KUZİNE SERİSİ ile Mutfaklarda Nostalji Esintisi…

Ankastre ürünlerde ustalığı ve kalitesi ile öne çıkan PERA, şimdi yeni kuzine serisi ile mutfaklarda nostalji rüzgarı estiriyor. PERA’nın yeni serisi, tasarımı ile fark yaratırken üstün teknolojisi ile de muhteşem lezzetler hazırlamak isteyenlere yardımcı oluyor.

Hem nostaljik hem teknolojik…

Mutfaklarında nostaljik bir atmosfer yaratmak isteyenler şimdi PERA’nın yeni kuzine serisinde aradıklarından fazlasını buluyor. Davlumbaz, ocak ve kuzine fırından oluşan setler, sofraları tadına doyum olmaz yiyeceklerle donatmak isteyen hanımlara ihtiyaç duydukları tüm olanakları sağlıyor. Setler, 60, 90 ve 120 cm ölçülerindeki alternatiflerle satışa sunuluyor.

PERA Profesyonel Piramit Davlumbaz’la mutfaklara yeni bir hava…

PERA Profesyonel Piramit Davlumbaz, el işçiliği özel tasarımı ile dikkat çekiyor. 3 kademeli hız ayarı, gizlenebilir ayar düğmesi, 800 m3/h hava emiş gücü ile de farkını ortaya koyuyor. 3×3 W led aydınlatması bulunan ürün, yıkanabilir 3 alüminyum kaset filtreye sahip bulunuyor, üstelik karbon filtre ile bacasız kullanım imkanı da sunuyor.

Yüksek kullanım konforu sağlayan ocak…

Inox üst tablası ile dikkat çeken ürünün ocak bölümü ise 5 gözü gazlı ve 1 gözü WOK olarak tasarlanmış bulunuyor. Gaz emniyet ventili bulunan ocak, dayanıklı döküm ızgara ve düğmeden otomatik ateşleme özelliklerinin yanı sıra doğal gaz/LPG dönüşüm olanağı ile de mutfakta standartları yükseltiyor.

El işçiliği ile üretilen kuzine fırın…

Alt pişirme, üst pişirme, pizza fonksiyonu, çift rezistanslı ve fanlı tavuk çevirme özelliği bulunan PERA Multi Turbo Profesyonel Kuzine Fırın ile hanımlar mutfaktaki tüm yeteneklerini ortaya çıkartıyor. El işçiliği renkli tasarımı, dekoratif kulp ve düğmeleri ile mutfaklara sempatik ve sıcacık bir hava katan ürün, son derece üstün bir teknolojiye sahip bulunuyor. 11 fonksiyonlu elektrikli multi fonksiyon turbo fırın; mekanik zaman saati, buz çözme özelliği, soğutma fanı, çift turbo fan ve iç aydınlatma fonksiyonları ile oldukça kullanışlı… 120 lt iç hacmi bulunan ürün, ayrıca 2 tepsi ve 1 tel ızgaraya da sahip. Öte yandan saklama çekmecesi de bulunuyor.

PERA ürünleri, Öztiryakiler Grup güvencesi ile mutfaklardaki yerini alıyor.

Detaylı bilgi için: www.peramutfak.com.tr