(Rasch)’tan “Home Vision VII”: Bir koleksiyon, birden fazla stil…

Montana

Rasch markası, yeni “Home Vision VII” duvar kağıdı koleksiyonunda Amsterdam, Montana, Phoenix ve Kensington olmak üzere farklı şehirlerden ilham alarak tasarladığı desenlerini dört ayrı tema ile sunuyor.

Montana: Yeşil, turuncu, kahve ve krem gibi dört mevsimin renklerini yansıtan Montana, kentin sarp dağları ve vahşi tabiatından esinli sarmaşık desenlerini taşıyor.

Phoenix
Phoenix

Phoenix: Sonsuzluk hissi uyandıran dalgalı desenlerini gri, beyaz, krem, gümüş gibi renklerle yorumlayan Phoenix; modern ve enerjik bir atmosfer yaratmak isteyenler için seçenekler sunuyor.

Kensington: Mermer efekti ile tasarlanan Kensington’ın bordo, gri, krem renklerindeki desenleri kraliyet sarayının zarafetini evinize taşıyor.

Amsterdam
Amsterdam

Amsterdam: Şehrin sembolü haline gelen lalelerden ilhamla, sulu boya efekti kullanılarak tasarlanan Amsterdam’da, turuncu ve mor çiçekler, çizgili ve düz desenlerle tamamlanıyor.

Tüm Rasch koleksiyonlarında olduğu gibi, kalite ve teknik özellikleri ile fark yaratan modern ithal duvar kağıdı koleksiyonu, kolay temizlenebilmesi, güneş ışınlarına dayanıklı olması, ekolojik olması, RAL ve CE sertifikaları güvencesinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmaması gibi birçok avantajı ile de ön plana çıkıyor.


HannaHome Hakkında:

Modern bir marka yönetimi firması olan Hanna Brand Management çatısı altında, kurulduğu 2009 yılından bu yana “Dekorasyonda ilk adres” sloganı ile yola çıkan HannaHome, “ev ve yaşam konseptine” yepyeni bir soluk getirmek amacı ile Rasch, Sirpi, Armani/Casa, RaschTextil, HannAtelier, Meister, Kronotex, Design ID, Norwall, Sellers&Josephson, Ascot, Artworks ve SchulteRäume olmak üzere dünyanın lider, kaliteli, yenilikçi ve fark yaratan duvar kağıdı ve parke ürünleri ile yaşam alanlarına değer ve estetiği bir arada sunmaktadır. Gerek son kullanıcı gerek profesyonellerin dekorasyon ihtiyaçlarına hızlı ve bütünlük içerisinde çözüm bulmak üzere ürünlerini Türkiye genelindeki PartnerClub üyesi mağazalarda müşterileri ile buluşturan HannaHome, aynı zamanda sektörel projelere yönelik ürün tedarik ve uygulama hizmeti de vermektedir.