(Mitsubishi Electric)’ten Yeni COMFORT PLUS INVERTER Klima

İleri teknolojiye sahip çevreye duyarlı klimaları ile dikkat çeken Mitsubishi Electric, bu yıl lansmanı yapılan Comfort Plus Inverter Serisi Klimalar ile A+ soğutma ve ısıtma imkanı sağlıyor. Ergonomik tasarımı ile bulunduğu mekanın estetiğine uyum sağlayan Mitsubishi Electric Comfort Plus Inverter Serisi Klimalar, gümüş iyon filtreleme sistemi sayesinde ortamda bulunan bakteri, polen ve alerjenleri etkisiz hale getiriyor. Mekan dışındayken internet üzerinden kontrol edilebilen bu klimalar, akıllı bina otomasyon sistemlerine de bağlanabiliyor.

Ergonomik tasarım

Sade tasarımı ve kompakt boyutları ile öne çıkan Mitsubishi Electric Comfort Plus Inverter Serisi Klimalar, ergonomik yapısı sayesinde iç mimarinin estetiğine uyum sağlıyor. Son derece basit bir kullanıma sahip uzaktan kumandası sayesinde serinin tüm fonksiyonları kolaylıkla kullanılabiliyor.

Yüksek enerji tasarrufu

Avrupa’dan sonra Türkiye’de de yürürlüğe giren sezonsal enerji verimliliği ve etiketlemesi, klimaların bütün çalışma sezonunu kapsayacak şekilde farklı sıcaklıklar değerlendirilerek yapılıyor. Bu sayede, eski enerji verimliliği standartlarına kıyasla yeni hesaplanan sezonsal verimlilik değerleri, ürünlerin performansını gerçeğe en yakın şekilde belirliyor. Bu yeni sisteme göre hem soğutmada hem de ısıtmada A+ enerji sınıfı etiketiyle değerlendirilen Mitsubishi Electric Comfort Plus Inverter Serisi, yüksek enerji tasarrufu ile sınıfının önde gelen klimaları arasında yer alıyor.

Konutlar dışında, kışın soğutma ihtiyacı duyulan bilgi işlem odaları gibi küçük teknoloji merkezlerinde de kullanım alanı bulan bu seri, -10 dereceye varan dış hava sıcaklıklarında bile ısıtma ve soğutma ihtiyacını verimli ve konforlu bir şekilde sağlıyor. Pencere açıldığında klimanın otomatik olarak kapanmasını sağlayan basit bağlantı girişi, bu yeni seri klimalarda standart olarak cihaz üzerinde bulunuyor. Otellerde yaygın olarak kullanılan bu özellik enerjiyi daha etkin kullanmayı destekliyor.

Serinin “Econo Cool” fonksiyonu ile soğutma modunda kanatların ve fanın özel hareketleri kullanıcılara ilave bir serinlik hissi deneyimletiyor. Bu sayede sıcaklığın birkaç derece daha yukarı ayarlanma imkanı doğuyor ve böylelikle daha düşük enerji tüketimi ile istenilen ortam serinliği oluşturulabiliyor.

Mitsubishi_ElectricToz, bakteri ve alerjenlerden arındırılmış temiz hava

Comfort Plus Inverter serisi soğutma ve ısıtma sağlarken aynı zamanda ortamın havasını da temizliyor. Gümüş iyon filtreleme sistemi sayesinde bakteri, polen ve alerjenler etkisiz hale getirilirken, geliştirilmiş toz filtreleri ile ortam havasındaki toz partikülleri filtre içerisine hapsediliyor.

Dünyanın her yerinden mobil kontrol

Comfort Plus Inverter serisini farklı kılan özelliklerden biri de Mitsubishi Electric’in klimayı internet üzerinden bilgisayar, tablet veya akıllı telefon ile dünyanın her yerinden kumanda etme özgürlüğü sunan opsiyonel bulut teknolojisi MELCloud. MELCloud teknolojisi ile kayıtlı birden fazla klima, birbirinden bağımsız şekilde kontrol edilebiliyor. İstenildiği zaman iç veya dış ortam sıcaklığı, ayar sıcaklığı gibi çeşitli raporlar alınıp, klima kullanım alışkanlıkları kullanıcı tarafından incelenebiliyor ve bu sayede daha fazla tasarruf için verimli bir klima yönetim modeli oluşturulabiliyor.

Akıllı binalara uyumlu

Comfort Plus Inverter serisi klimalar, akıllı bina ve otomasyon sistemlerine uyum sağlayan yapısı sayesinde en yeni teknolojiye sahip evlerde de rahatlıkla kullanılarak üst düzey konfor sağlıyor. Kolay kurulum yapılabilen opsiyonel arayüzler ile akıllı evlerde otomasyon sistemi üzerinden klimanın kumanda edilmesine imkan tanıyor. Aynı zamanda ortak alan uygulamalarında yetkisiz müdahale engellenebilirken, kumandanın kaybolma riskini ortadan kaldırmak için kablosuz kumanda yerine kablolu kumanda da bağlanabiliyor.

Klima tesisatını değiştirmeye gerek kalmıyor

Eski klimaların daha verimli ve teknolojik yeni bir klima ile değiştirilmesi, bakır boru tesisatının da değiştirilmesini gerektiriyor. Ancak Mitsubishi Electric’in Comfort Plus Inverter serisi, var olan klima tesisatına uyum sağlayan bir teknolojiye sahip. Böylece, evin dekorasyonuna önemli ölçüde müdahalede bulunmadan montaj süresi ve maliyetlerinde avantaj sağlanıyor.

Detaylı bilgi için: www.klima.mitsubishielectric.com.tr