(BOSCH) Termoteknik Akademi’den Meslek Liselerine TAM Destek!

Bosch Termoteknik bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bosch Termoteknik Akademi, şirket eğitim faaliyetleri ve sektöre katkılarının yanı sıra, meslek liselerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Meslek lisesi öğrencilerinin eğitimine ve gelişimine büyük önem veren Bosch Termoteknik Akademi ayrıca öğretmenler için de teknik eğitim programları uyguluyor.

Bu kapsamda okullarda eğitimlerine devam eden Bosch Termoteknik Akademi, 26 Nisan 2016 tarihinde Samsun Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilere bir eğitim semineri gerçekleştirdi. Okulun Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Bölümü, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimde, “Kombi Çalışma Prensipleri ve Montajında Dikkat Edilecek Hususlar” konusu ele alındı.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime 150 öğrenci katılım gösterdi. Bosch Termoteknik Akademi’den sertifikalarını da alan öğrenciler eğitimin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Meslek lisesi öğrenci ve öğretmenlerine eğitimler vermeye devam eden Bosch Termoteknik Akademi okullar için ayrıca eğitim cihazı yardımı da yapıyor.1463755956_Bosch_TT_AkademiSamsunAtakumMLEgitim__2_


Bosch Termoteknik Hakkında

Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2015 yılında yaklaşık 13.400 çalışan ile 3,3 milyar Avro’luk (Yüzde 68’i Almanya dışında) ciro gerçekleştirilmiştir. Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup, Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.

Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçilerinden bir tanesidir. Dünya genelinde yaklaşık 375.000 çalışana sahiptir (31 Aralık 2015 itibarıyla). Grubun açıkladığı ön rakamlara göre şirket, 2015 yılında 70 milyar Euro’nun üzerinde bir satış gerçekleştirmiştir. Faaliyetleri dört sektöre ayrılmaktadır: Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim Malları ve Enerji ve Bina Teknolojileri. Bosch Grubu, Robert Bosch GmbH ve 60’a yakın ülkedeki 440 bağlı kuruluşu ve bölge şirketinden oluşmaktadır. Satış ve hizmet ortaklarının da dâhil edilmesi halinde Bosch, yaklaşık olarak 150 ülkede temsil edilmektedir. Bu dünya çapındaki gelişme; üretim ve satış ağında daha fazla büyüme için temel oluşturmaktadır. Bosch dünya genelinde 115 lokasyonda araştırma ve geliştirme için neredeyse 55,800 çalıştırmaktadır. Ağa bağlı bir yaşam için inovasyonlar gerçekleştiren Bosch, yenilikçi ürün ve çözümleriyle tüm dünyada yaşam kalitesini artırmayı amaçlamaktadır. Şirket, bu doğrultuda dünyanın her yerinde ‘yaşam için teknoloji’ sunmayı sürdürmektedir.

Daha fazla bilgi online olarak www.bosch.com, www.bosch-press.com ve http://twitter.com/BoschPresse adreslerinde mevcuttur.