(Alsecco) 2016 YAPI FUARI’nda…

Isı yalıtımında ve dış cephede uzman kimliğiyle öne çıkan, uzun yılların ve milyonlarca metrekarenin kazandırdığı engin bir tecrübeye sahip Alsecco;bu yıl 39.’su düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı’nda sektör temsilcileri, profesyonelleri ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor.

10 – 14 Mayıs 2016 tarihlerinde TÜYAP Büyükçekmece’de gerçekleşecek fuara Alsecco 3. salonda 462 nolu stantta katılıyor. Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan fuarda Alsecco, kendi iş alanında önemli gelişmeleri ve ürünleri ziyaretçileriyle paylaşacak, sektörünün yenilikçi ve öncü çalışmalarını tanıtacak.

Ülkemizdeki birçok önemli ve prestijli projede imzası bulunan Alsecco Yapı Fuarı’nda fonksiyonel cepheler için hazırladığı fonksiyonel ETICS (Dış Cephe Yalıtım) ürün gruplarını tanıtacak, inovatif uygulama ve çözümler ile sağladıkları maksimum avantajları tanıtacak.

Alsecco; projede mimari açıdan yaratıcı, çevreyle uyumlu, aynı zamanda sağlam ve fonksiyonel dış cephelerin oluşturulmasında, sınırsız teknik malzeme portföyü ve tecrübeli kadrosuyla şantiyenin en büyük yardımcısı konumunu devam ettiren çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Alsecco; güvenilir dış cephe tekniklerini, tasarım özgürlüğü olan geniş kapsamlı danışmanlık hizmetlerini ve sayısız uygulama referanslarından edindiği tecrübelerini, üstlendiği projelerde gelişmiş ısı yalıtım sistemleri ile birleştiriyor.