(Berker by Hager)’den ‘kişiye özel tasarım’

Hayatın birçok alanında trend olan kişiye özel tasarım, dekorasyonun bütün aşamalarında adından söz ettiriyor. Detaylara önem veren ve farklılaşmayı sevenler, anahtar priz seçiminde de özgün tasarımlara doğru yöneliyor. Akıllı bina otomasyonları ve anahtar priz sektörünün lider markası Berker by Hager, manufaktur grubunda bütün ürünleri kişinin isteklerine göre mimar ve tasarımcılar eşliğinde şekillendiriyor. İnce bir zanaatkarlıkla işlenen ürün grubu, gerçek teknoloji ve el işçiliği ile hayal gücünü dekorasyona yansıtıyor.

Enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında özgün tasarımlarla entegre çözümler sunan Berker by Hager, özel üretim gerçekleştirdiği ürün grubu manufaktur ile hayal gücünü dekorasyona yansıtıyor. Mimar ve tasarımcıların yönlendirmesi eşliğinde tamamen kişinin isteğine göre şekillenen ürün grubu, özel baskı, boyama, yüzey işleme gibi üretim teknikleri ve el işçiliği ile şekilleniyor. Geniş materyal, renk ve yüzey seçenekleri bulunan manufaktur ürünleri KNX ve konvansiyonel sistemleri ile teknolojinin derinliklerini hissettiriyor.


 

Berker Hakkında;

Faaliyette bulunduğu ülkelerde sektör lideri olarak  binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker, Hager Grubu’na katılması ile birlikte 11.400 çalışanıyla sektörünün en büyük firmaları arasında yer almaktadır. Konforlu ve kişiye özgü tasarımlarıyla yenilikçi mekanlar üreten Hager’in ürün gamında teknolojiyle şıklığı harmanlayan anahtar ve priz sistemlerinden akıllı ev otomasyonlarına, cihaz ve otomobil anahtarlarından endüstriyel çözümlere kadar enerji yönetimine dair tüm sistemler bulunuyor. Geleneksel ve güçlü Alman teknolojisine sahip Hager, çeşitli ürünleriyle kazandığı IF Design AwardChina, IF Product Design Award, Good Design, Design Plus, ReddotAward, Materialica Design Award, Designpreis, Plus X Award gibi birçok ödülle başarısını tescilliyor.14DE0420_PRO_B_Manufaktur_a4quer-lack.indd