ERİŞİLEBİLİR lüksün ZARAFET ikonu

Şık tasarımlardan oluşan Lazzoni Joyce Elizabeth Koleksiyonu’nda geçmişin klasikleşmiş çizgileri günümüze uyarlanıyor. Koleksiyonun tasarımındaki detaylar modernize ediyor.

Seçkin stili konforla buluşturan Lazzoni Joyce Elizabeth Koleksiyonu’nunda yer alan Chester ve Castello koltuklar, evlerin vazgeçilmez köşelerini oluşturuyor. Klasik akımın ihtişamının minimize edilmiş ve modern mobilyanın hatlarının yumuşatılarak ufak detaylar eklenmiş hali olan Chester ve Castello koltuklar, şıklıklarıyla göz kamaştırırken, konfora kucak açan formlarıyla zamansız yaşam alanları yaratıyorlar.

Günümüzde hala en değerli işçilik sayılan el işçiliğinin en güzel örneklerini sunan Lazzoni Joyce Elizabeth Koleksiyonu, ağaca hayat verip bu ruhu evlerinize yansıtıyor. Koleksiyonun en şık örneği olan sırt ve kolçak kısmı kapitoneli Castello, ikili, üçlü ve üç buçuklu ebatlarıyla her alana uygun seçenekler sunuyor. Farklı oturma üniteleriyle de kombinleyebileceğiniz Castello’nun enerjik renkleri, çarpıcı bir atmosfer yaratıyor. Sırt, kolçak ve oturum kısmı kapitoneli Chester ise kapitone detayları çok ince çalışılmış, muntazam şekillenmiş bir koltuk. Ahşap ayaklar ve kapitone her iki modelde de altı çizilen detaylardan. Konfor ve şıklığın tasarım diline dökülmüş biçimi olan Chester koltuğun da ikili, üçlü ve üç buçuklu modelleri bulunuyor.Berjer_BRJ628_W06 eva_w05